Львівські автомеханіки організували справжній конвеєр з ремонту транспорту для фронту (відео, оновлено)

14:58 13 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: Bogdan Zvarych/facebook.com

Одна з львівських станцій технічного огляду відновила в березня вже маже десяток позашляховиків для спецпризначенців.

«У Львові налагодили цілий конвеєр з ремонту транспорту для АТО», – повідомив сьогодні, 13 березня, «Телеканал новин «24», конкретизуючи при цьому:

«Львівські автомеханіки організували справжній конвеєр з ремонту транспорту для АТО. З початку березня одна із місцевих станцій технічного огляду відновила вже маже десяток позашляховиків для одного із батальйонів спецпризначення.

Чергова партія вже готова до відправлення на Схід. Усі ці позашляховики волонтери поназбирували у Європі.

Джипи прибули не в найкращому техстані, визнають майстри. Деякі навіть не на ходу. Втім, в руках автомеханіків – робота горить.  

У бальйоні спецпризначення для якого і готують усю цю техніку впевнені, що бойові машини на фронті це їхня друга зброя.  На цьому львівські автомеханіки не зупиняються. 

На кордоні вже стоїть для в’їзду в Україну наступна партія. Ще 26 позашяховиків мають прибути найближчим часом».

Своєю чергою, інтернет-видання «iPress.ua» повідомило сьогодні, 13 березня: «Волонтери передали відреставровані позашляховики для бійців АТО». У повідомленні також конкретизують: 

«Автомеханіки відреставрували вживані автомобілі, які купили волонтери за кордоном. Зараз машини вже прямують до Маріуполя, батальйону «Азов». Колишній автомайданівець Сергій Коба  на своїй сторінці у соцмережі «Facebook» написав про те, що «на Бориспільскій зустрів автовоз з новенькими L200 на закордонних номерах який направляється в зону АТО».

Він допустив, що це мабуть прийшла допомога із ЄС та США для України. Хоча насправді, як виявилось, це все – робота волонтерів.

Водій, який перевозить ці автомобілі запевнив, що вони їдуть в зону АТО, але при цьому машини геть не нові: «В багатьох з них пробіг по 300-400 тис. кілометрів пробігу, купили за кошти що надали нам люди». Він також заявив, що 12 таких автомобілів вже має «Азов».

Згодом «Азов» на своїй сторінці у «Facebook» підтвердив цю інформацію. «Сьогодні, з території заводу АТЕК (м. Київ), о 8:00 ранку, відбулась відправка понад двадцяти відремонтованих бойових машин на фронт до автопарку полку «Азов», – йдеться у повідомленні».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів