Львівська військова академія випустить понад 350 лейтенантів

17:28 25 травня 2018 р.

Фото до новини


Фото: asv.gov.ua

У Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного триває атестація випускників.

Про це повідомили в п’ятницю, 25 травня, у Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, де також розповіли: «Цього тижня курсанти випускних курсів впродовж складання випускних іспитів демонстрували рівень своїх теоретичних і практичних знань за фахом, які отримали протягом років навчання у стінах Національної академії. Іспити тривають як у пункті постійної дислокації вишу, так і у Міжнародному центрі миротворчості та безпеки».

«Саме на полігоні майбутні офіцери виконували вправи стрільб з різноманітного стрілецької зброї, озброєння бойових машин, звітували у правильності виконання вогневих завдань, вмінні керувати підрозділами та виконувати різноманітні завдання, притаманні для кожної спеціальності. Крім цього, перевірявся рівень знань іноземної мови та фізична підготовки», – поінформували також у військовій академії

«Цьогоріч лейтенантські погони вдягнуть більше 350 вихованців Національної академії сухопутних військ. Серед цьогорічних випускників – п’ятеро претендентів на отримання золотих медалей медаль, а ще 26 – на диплом із відзнакою. Урочистості з нагоди випуску лейтенантів відбудуться в суботу, 2 червня», – повідомили також у Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів