«Львівська політехніка» влаштує «Наукові фестини»

17:20 18 квітня 2018 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

У п'ятницю, 20 квітня, на території, прилеглій до головного корпусу Національного університету «Львівська політехніка» на вулиці Бандери, 12, вчетверте поспіль відбудуться традиційні «Наукові фестини».

Про це повідомили сьогодні, 18 квітня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також розповіли: «Урочисте відкриття свята науки та інтелекту розпочнеться п'ятницю, 20 квітня, об 11:00. Цьогорічна програма «Наукових фестин» – насичена й різноманітна. Представники всіх навчально-наукових інститутів, коледжів та нещодавно відкритої стартап-школи продемонструють свої наукові розробки і винаходи».

«На учасників та гостей фестин очікує обширна екскурсійна програма: вони побувають в історичній актовій залі головного корпусу, музеї історії «Львівської політехніки», котра нещодавно відзначила свій 200-річний ювілей, університетській обсерваторії, геодезичній лабораторії «Геотераса», Науково-технічній бібліотеці. Окрім цього, пройдуть розмаїті та цікаві вікторини, конкурси і змагання, майстер-класи та тренінги, зокрема від «Політехніка-Еколенду», виставки та ділові ігри, відбудуться презентації студентських проектів «Розумна дорога» та «Міжнародна економіка за 1001 ніч», показові виступи розумних робото-машинок, захоплюючий квест «Політехніка Incognita», – поінформували також в облдержадміністрації.

«В актовій залі університету пройде представницький шаховий турнір, у якому почесними гостями будуть провідні львівські гросмейстери. А ще будуть різноманітні спортивні змагання: баскетбольний фрістайл, показові виступи майстрів гирьового спорті, армреслінгу і карате, шоу екстремалі», – розповіли також в облдержадміністрації.

«Відвідувачі свята знань матимуть змогу почути виступ піаністів, що гратимуть на вуличному фортепіано, ознайомитися із мобільним додатком «Тустань: доповнена реальність», отримати урок у майстер-класі танців, побувати в органному залі на концерті «Наукові акорди Львівської політехніки». Детальніше з програмою заходів можна ознайомитися за посиланням», – повідомили також в облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів