Львівська іноваційна компанія «ELEKS University» організовує ІТ-Академію для учасників АТО

23:30 26 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки компанії «ELEKS University» в інтернет-мережі «Facebook»

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, українська інноваційна компанія, штаб-квартира якої розташована в нашому місті, анонсує ІТ-академію для військових, котрі повернулися із зони проведення антитерористичної операції.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 26 лютого, «Щоденному Львову»:

«Українська ІТ-компанія «ELEKS» розпочинає набір слухачів в ІТ-академію серед військових, які повернулися із зони проведення АТО. Таким чином, вважають у ELEKS University (навчальна структура в рамках компанії), солдатам вдасться швидше адаптуватися до життя поза військом і отримати знання, які будуть корисними під час пошуку роботи, і не лише в галузі інформаційних технологій.

Програма ІТ-академії передбачає заняття двічі на тиждень по три години. Військовим викладатимуть основи мов програмування, дизайну та верстки, англійську мову, розповідатимуть про комунікаційні навички, принципи роботи в команді та як підготуватися до співбесіди.

Розпочнеться курс зі вступної лекції, під час якої фахівці «ELEKS» зроблять для присутніх екскурс в галузь ІТ, зокрема, особливості розробки програмного забезпечення, взаємозв'язок різних ролей та професій, процеси виробництва продукту, а також особливості спілкування із замовником та членами команди. Реєстрація для бажаючих стати студентами ІТ-академії від «ELEKS» триватиме до 8 березня 2014 року. 

Зголоситися можна за посиланням: http://ow.ly/JCJ0z

Аби запобігти можливим зловживанням, обов'язкова умова – наявність документа, що засвідчує участь у військових діях на сході країни.

Довідка

«ELEKS» – українська інноваційна компанія із більш ніж двадцятирічним досвідом впровадження сучасних високотехнологічних рішень для клієнтів з усього світу. Заснована у 1991 році, зі штаб-квартирою у Львові, ця глобальна компанія об’єднує понад 800 фахівців, які працюють у напрямках «R&D», «Mobile», «Front End», «Java» та ін. Офіси «ELEKS» знаходяться також в Івано-Франківську, Тернополі, Кременчуці, Києві, а бізнес-представництва – у Лондоні (Великобританія), Нью-Йорку та Гендерсоні (США)». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів