Львівська дитяча залізниця відкриє сезон 10 травня

17:54 4 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба (відділ інформаційного забезпечення) «Корпорації КРТ»

Цього року дітям презентують докорінно оновлений потяг, який впродовж цілого місяця ремонтувала «Корпорація КРТ».

У неділю, 10 травня, об 11.00 Львівська дитяча залізниця вже у шістдесят четверний раз відкриває сезон для маленьких пасажирів. Цього року свято особливе, адже старенький поїзд «Вітерець» якісно відремонтувала ТОВ «Корпорація КРТ»

Справжнє грандіозне дійство готують до відкриття нового для дитячої залізниці сезону. Свято подвійне, адже цього року дітям презентують докорінно оновлений потяг, який впродовж цілого місяця ремонтувала «Корпорація КРТ».

Директор Львівської дитячої залізниці Дмитро Венгер розповів також: «Пропозиція відремонтувати дитячий потяг надійшла від «Корпорації КРТ». Оскільки у нас, на залізниці, так якісно ремонтні роботи не виконувались, тому наш «Вітерець» та його вагони стали набагато кращими та змінили свій вигляд». 

Окрім традиційної частини, на якій будуть представлені юні залізничники, дотримане офіційне прийняття, здача рапортів та відправлення «Вітерця» у перший безкоштовний рейс, для маленьких гостей «Корпорація КРТ» підготувала приємні сюрпризи. Зокрема, солодкі гостинці, ігри, конкурси та забави від справжнього улюбленця дітей – Левка Дурка.

На початку квітня «Корпорація КРТ» у рамках соціального проекту «Яскраве дозвілля – дітям»  розпочала ремонтні роботи з відновлення Львівської дитячої залізниці. Було повністю відремонтовано рухомий склад потяга, станцію «Сонячна» та квиткову касу.

Директор ТОВ «Корпорація КРТ» Олег Місьонг, впевнений, що літнє дозвілля – дуже важливе для дітей та сподівається, що оновлений потяг приверне більше уваги маленьких учнів до функціонування залізниці, а це – майбутні кадри, яких нині дуже бракує для економічного зростання нашої держави. Адже тут щороку майже 700 дітлахів навчаються у гуртках технічного спрямування.

Історія Львівської дитячої залізниці розпочалась ще 1951 року. Тоді було три станції та локомотивне депо. Проте у 1976 році під час реконструкції вулиці Стрийської довжину залізниці довелося скоротити до 1200 метрів і залишити тільки дві станції Паркову і Сонячну.

Про це повідомили в прес-службі (відділ інформаційного забезпечення) «Корпорації КРТ».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів