Львівську Академію Сухопутних військ удостоєно Гран-Прі рейтингового виставкового конкурсу

20:10 12 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Міністерства оборони України

Як повідомили в четвер у прес-службі Міноборони, Академію Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного удостоєно за високі показники у рейтинговому виставковому конкурсі Гран-Прі у номінації «Лідер наукової та науково-технічної діяльності».

«Військово-навчальні заклади – серед лідерів сучасної освіти», – повідомили в четвер у прес-службі Міністерства оборони України, конкретизуючи при цьому:

«Сьогодні, 12 березня в Київському Палаці дітей та юнацтва відкрилася Шоста Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти – 2015». У заході беруть участь понад 750 навчальних закладів з 22 регіонів України, а також заклади освіти та агенції Латвії, Литви, Швейцарії, Польщі, Чехії, Франції, Великобританії, Канади, Словаччини, Естонії, США та Молдови.

Під координацією Департаменту військової освіти та науки Міністерства оборони України свої інформаційні стенди на виставці презентували і такі провідні військово-навчальні заклади оборонного відомства, як Академія Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного (її адреса – Львів, вул. Гвардійська, 32. – «ЩЛ») та Харківський університет Повітряних Сил імені Івана Кожедуба. За високі показники у рейтинговому виставковому конкурсі обидва військові виші удостоєні Гран-Прі у номінації «Лідер наукової та науково-технічної діяльності», «Наукова та науково-технічна діяльність».

Вручав високі нагороди Президент національної академії педагогічних наук України Василь Кремінь. Крім того, Академія Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного нагороджена Дипломом та золотою медаллю у номінації «Розробка та упровадження у навчально-виховних процесах сучасних систем моніторингу якості освіти», а Харківський університет Повітряних Сил імені Івана Кожедуба Дипломом та золототою медаллю у номінації «Сучасні навчальні заклади, як соціокультурний осередок громадянсько-патріотичного виховання дітей та студентської молоді».

Варто наголосити, що згадані військово-навчальні заклади користуються високою популярністю серед відвідувачів виставки. Особливо цікавляться стендами та інформаційними матеріалами військових вузів юнаки й дівчата допризовного віку та їхні батьки».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів