Львівщина отримала з держбюджету 159,7 млн. гривень на виплату зарплати освітянам і медикам

17:22 27 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: drohobych-rda.gov.ua

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, Львівщина отримала 159,7 млн. гривень субвенції на виплату заробітної плати освітянам та медикам.

У прес-службі облдержадміністрації поінформували у вівторок «Щоденний Львів» у повідомленні «Львівщина отримала 159,7 млн. гривень субвенції на виплату заробітної плати освітянам та медикам»:

«Львівська область отримала з державного бюджету перший транш медичної, освітньої та субвенції на підготовку робітничих кадрів у сумі 159,7 млн. гривень. За словами директора департаменту фінансів ОДА Олега Демківа, отримані кошти забезпечують у повному обсязі виплату заробітної плати за першу половину січня та інші першочергові видатки в загальноосвітніх, професійно-технічних навчальних закладах та установах охорони здоров’я області. Він також зазначив, що відповідно до Бюджетного кодексу України та Закону України «Про Державний бюджет України на 2015 рік» фінансування загальноосвітніх, професійно-технічних навчальних і медичних закладів у цьому році здійснюється за кошти субвенцій з державного бюджету місцевим».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів