Львівщина – лідер у зовнішньому незалежному оцінюванні

14:15 14 вересня 2017 р.

Фото до новини


Фото: unian.ua

42 випускники зі Львівської області отримали в ЗНО найвищий результат – 200 балів.

У Львівській облдержадміністрації запевнили сьогодні, 14 вересня: «Цього року найкраще зовнішнє незалежне тестування здали випускники із Львівської області, про це повідомив керівник Українського центру оцінювання якості освіти Вадим Карандій. Окрім Львівщини, лідером також є Київ».

Тести з української мови на 160-200 балів здали 44% випускників Львівщини. Область також лідирує на результатами тестування з історії. Найнижчі ж результати з української мови отримали випускники з Чернівецької, Закарпатської, Херсонської та Рівненської областей», – поінформували також в облдержадміністрації

«За даними Українського центру оцінювання якості освіти, 42 випускники Львівської області отримали у зовнішньому незалежному оцінюванні 2017 року найвищий результат – 200 балів. П’ятеро випускників набрали по 400 балів. За словами директора Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариси Середяк, максимальні 200 балів на ЗНО з української мови та літератури набрали лише чотири учасники в Україні, одна із них – випускниця Львівської гімназії «Престиж», – повідомили також у прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів