Львів стає столицею українського IT-бізнесу, – «Економіст»

19:18 11 лютого 2014 р.

Фото до новини


Фото: portal.lviv.ua

Зокрема, 22 лютого він прийматиме понад 200 інтернет-підприємців.

А нещодавно у тестовому режимі розпочав свою роботу львівський бізнес-інкубатор «Startup Depot», у якому наразі передбачена серія виступів відомих та успішних підприємців української ІТ-сфери. Першим перед аудиторією постане Андрій Павлів – співзасновник та керуючий партнер ІТ-компанії N-iX, засновник ряду успішних стартапів (приміром, інноваційний додаток для мобільних пристроїв ThickButtons.com) зі своєю презентацією – «Досвід створення технологічних стартапів в Україні».

«На певному етапі кожен підприємець або початківець задається питанням: що варто і що не варто робити? якими є найбільш перспективні тренди у технологічному бізнесі? Разом з Андрієм учасники заходу спробують знайти відповіді на ці та інші питання», – розповідають організатори. Додамо, що бізнес-інкубатор «Startup Depot» був створений в межах спільного українсько-канадського проекту «Місцевий економічний розвиток України» спільно з Інститутом міста та Львівською міською радою.

А 22 лютого Львів прийматиме понад 200 інтернет-підприємців, для яких соціальні мережі більше, ніж приємний спосіб проведення часу. Ці люди з допомогою мереж «Вконтакте» і «Facebook» сьогодні заробляють чималі гроші, і у Львові вони будуть ділитися своїми секретами.

А те, що соціальні мережі на сьогоднішній день є не тільки засобом отримання інформації та спілкування, а й засобом для заробітку грошей, вже давно не дивина. Аудиторія сайту «Вконтакте» має 315 млн. відвідувачів, а кількість користувачів «Фейсбука» перетнула позначку в 1 млрд. осіб.

Нині все більше компаній відкривають свої офіційні сторінки у «Facebook» та «Вконтакте», і не тільки для збільшення лояльності клієнтів, але і як додатковий канал продажу. Вважається , що в Україні цей бізнес тільки починає відкривати для себе соціальні мережі.

Відтак надалі цей канал зв'язку з споживачами буде тільки рости.  Аби допомогти початкуючим підприємцям успішно використовувати всі можливості соцмереж в Україні, й проходять профільні конференції.

Найближча з них, «Lviv Social Media Camp 2014», і відбудеться 22 лютого у Львові. Конференція присвячена просуванню товарів і послуг через соціальні мережі, новим медіа, стартапам, пов'язаним з соціальністю, розробці facebook-додатків і змінам, які приносять соціальні медіа.

Подія насамперед розрахована на представників малого та середнього бізнесу й підприємців, котрі прагнуть відкрити для себе нові можливості просування своїх товарів і послуг, та яким не байдужа думка споживачів про їх бренд. Її також варто відвідати людям, котрі планують відкрити інтернет-магазини в соціальних мережах. Також конференція є точкою збору професіоналів у сфері SMM з усієї України, які вже ведуть успішні бізнесові активності в соціальних мережах.

Про це розповідвє сьогодні в журналі «Економіст» Ігор Галущак.

Як інформував «ЩЛ», у Львів приїде понад 200 представників IT-компаній, орієнтованих на Захід.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів