Ліцей при львівській академії сухопутних військ запрацює в Червонограді

16:35 9 серпня 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської обласної ради

Другий на Львівщині військовий ліцей відкриють 1 вересня 2018 року.

У Львівській обласній раді повідомили в середу, 9 серпня: «На базі колишньої загальноосвітньої школи-інтернат створять військовий ліцей при академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Відкрити його планують 1 вересня 2018 року. Про це сьогодні, 9 серпня, йшлося під час робочої наради за участі голови Львівської обласної ради Олександра Ганущина, першого заступника голови облради Андрія Білоуса, начальника Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного Павла Ткачука, міського голови Червоноград Андрія Залівського, представника департаменту освіти Львівської ОДА та трудового колективу школи-інтернат».

Зокрема, Олександр Ганущин зазначив: «У новоствореному ліцеї, другому в області, навчатимуться учні 10-11 класів, які після його закінчення продовжуватимуть навчання в Академії сухопутних військ. Війна в Україні триває... Сьогодні є велика необхідність збільшувати набір у військові заклади. Тож, ставимо собі за мету вже 1 вересня 2018 року в Червонограді відкрити новий військовий ліцей при Академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного, а також до цієї дати зробити перший набір його вихованців – 200 учнів».

«Після передачі на баланс міністерства оборони приміщення колишньої загальноосвітньої школи-інтернат, розроблять проектно-кошторисну документацію та розпочнуть ремонтні роботи», – поінформували також у прес-службі Львівської облради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів