Курсанти львівської військової академії допомагають підшефним дитячим будинкам

20:32 23 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Міністерства оборони України

Як повідомили в понеділок у прес-службі Міноборони, щовесни курсанти Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного допомагають привести до ладу після зими території підшефних дитячих будинків, розташованих на вулицях Комаринця й Таджицькій.

Щовесни курсанти Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного допомагають привести до ладу після зими території підшефних дитячих будинків, що розташовані у Львові на вулицях Комаринця й Таджицькій. Майбутні офіцери у вільний від занять час прямують до закладів, де проживають та виховуються діти-сироти й малеча з особливими потребами.

Курсанти прибирають дитячі майданчики від опалого листя та зрізаного гілля, чистять газони, виносять сміття, наводять лад на доріжках та фасадах будівель тощо. Військові запевняють, що захист Батьківщини починається з турботи про кожного її громадянина, а особливо – про найменших українців, які в силу певних причин позбавлені можливості зростати в повноцінних сім’ях.

До Великодня вихованці й офіцери видового військового вишу ще не раз завітають до своїх підопічних. В планах – виконати низку робіт із ремонту дитячих майданчиків, пофарбувати бордюри, полагодити огорожу.

До слова, це не єдина допомога, яку надають військовослужбовці Академії. Чи не щотижня курсанти приходять до малечі з подарунками, бавляться з дітлахами, дарують їм свою турботу та надію на краще. А дітки, в свою чергу, на різноманітні свята влаштовують для майбутніх офіцерів та їхніх командирів справжні театралізовані дійства, читають вірші, співають пісень та виконують хореографічні номери.

Про це повідомили сьогодні, 23 березня, в прес-службі Міноборони.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів