Кращі студенти на Львівщині отримали іменні премії

17:48 27 листопада 2017 р.

Фото до новини


Фото: oblrada.lviv.ua

У понеділок, 27 листопада, перший заступник голови Львівської обласної ради Андрій Білоус вручив у Львівському національному університеті імені Івана Франка обласні іменні премії кращим студентам вищих навчальних закладів Львівщини.

Перший заступник голови Львівської обласної ради Андрій Білоус наголосив у вітальному слові: «Дуже символічно, що в залі, в якому колись був Галицький парламент, йшла боротьба за інтереси українського народу, сьогодні присутні ви. Бо своїм навчанням, своєю подальшою роботою ви теж боретеся за успіх нашої країни, за особистий успіх».

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної ради, де також поінформували: «Преміювання здійснюється у межах Програми розвитку освіти Львівщини на 2017-2020 роки для матеріального стимулювання студентів, які найбільше відзначилися у навчальній та науковій роботі, беруть активну участь у громадському житті навчального закладу, міста, області. Цьогоріч призначено 84 іменні премії (імені В’ячеслава Чорновола, Миколи Колесси, Олени Степанівни, Дмитра Вітовського, Євгена Лазаренка й Героя України Бориса Возницького, Івана Федоровича) у розмірі 4800 гривень кожна. У 2017 році студентам закладів вищої освіти також призначено 116 премій обласної ради та облдержадміністрації у розмірі 5140 гривень кожна».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів