Хорватські військові психологи тренують у Львові українських

19:48 27 вересня 2016 р.

Фото до новини


Фото: asv.gov.ua

Іноземні фахівці навчать наших офіцерів методам відновлення, кризовому втручанню та техніці аналізу стресу.

На базі львівської Національної академії сухопутних військ стартував під керівництвом хорватських спеціалістів перший цикл тренінгів для фахівців з морально-психологічного забезпечення, який триватиме впродовж п’яти днів. За цей час програмний директор фонду «Stabilization Support Services» Дермот Гамільтон й інструктор Зоран Комар в рамках тренінгу з навчальної програми «Військово-психологічні методи» ознайомлять представників військових частин гарнізону, навчального закладу, а також курсантів академії, які навчаються за спеціальністю «виховна робота», з місцем і роллю військової психології у сучасній армії, конкретними обов’язками військових психологів в армійському середовищі, залежно від виду та роду Збройних Сил, особливостями психологічної підготовки військовослужбовців до бою тощо.

Значну увагу іноземні фахівці звернуть також на мотивуючі та демотивуючі фактори участі бійців у бойових діях, психологічну підготовку до дій в екстремальних умовах, а також навчатимуть офіцерів методам відновлення, кризовому втручанню та техніці аналізу стресу. Окрім суто теоретичних занять‘ значну частину часу відведено на практичні тренінги та вправи.

Загалом цей тренінг триватиме для різних груп військовослужбовців до 14 жовтня, а його організатори поставили собі за мету підготувати за цією програмою до двох сотень українських військових психологів. Про це повідомили сьогодні, 27 вересня, на сайті Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, де також опублікували фоторепортаж з тренінгів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів