Львівська облрада ліквідує інтернат, щоб відкрити військовий ліцей

16:00 11 серпня 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської обласної ради

Комісія облради з питань освіти і науки облради підтримала проект рішення «Про затвердження акта ліквідаційної комісії з ліквідаційним балансом комунального закладу «Червоноградська загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів».

У Львівській облраді повідомили в п’ятницю: «Сьогодні, 11 серпня, комісія з питань освіти і науки заслухала інформацію про процес створення військового ліцею на базі колишньої загальноосвітньої школи-інтернат у Червонограді. Як повідомив перший заступник голови Львівської обласної ради Андрій Білоус, иіністр оборони України та керівництво Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного підтвердили готовність створити на базі колишньої школи-інтернат у Червоноград військовий ліцей».

«Як ще один крок до появи цього навчального закладу члени комісії підтримали проект рішення облради «Про затвердження акта ліквідаційної комісії з ліквідаційним балансом комунального закладу Львівської обласної ради «Червоноградська загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів». Крім того, перед засіданням чергової сесії комісія розгляне проект рішення облради про передачу приміщень школи-інтернату на баланс міністерства оборони», – поінформували також в облраді.

«Відкрити військовий ліцей планують 1 вересня 2018 року. Тут навчатимуться учні 10-11 класів, які після його закінчення продовжуватимуть навчання в Академії сухопутних військ. Члени комісії також підтримали проект рішення про реорганізацію Верхньосиньовидненської загальноосвітньої школи-інтернат у цілорічний дитячий заклад оздоровлення та відпочинку», – повідомили також у прес-службі Львівської облради.

Як інформував «Щоденний Львів», на базі колишньої загальноосвітньої школи-інтернат створять військовий ліцей при академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів