Громадський транспорт Львівщини безкоштовно возитиме учнів мистецьких шкіл

14:40 25 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Як запевнили в облдержадміністрації, у громадському транспорті дітям потрібно буде показати посвідчення учня тієї чи іншої мистецької або музичної школи і відповідно отримати право на безкоштовний проїзд.

«Діти, які навчаються у музичних та інших мистецьких школах Львівщини, мають право безоплатно їздити у транспорті в межах районів області» – повідомили сьогодні, 25 травня, в прес-службі обласної державної адміністрації., де також розповіли подробиці:

«З відповідною ініціативою виступили департамент з питань культури, національностей та релігій ЛОДА та департамент дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської обласної державної адміністрації. «Є багато дітей із малозабезпечених родин, для яких навіть купівля квитка на громадський транспорт є проблемою, – зазначила директор департаменту з питань культури, національностей та релігій Христина Береговська. – Ми повинні створити комфортні умови для того, щоб наші діти мали можливість здобувати мистецьку грамотність без будь-яких перешкод і незручностей».

За словами Христини Береговської, у громадському транспорті дітям потрібно буде показати посвідчення учня тієї чи іншої мистецької або музичної школи і відповідно отримати право на безкоштовний проїзд. Нагадаємо, в області функціонує 74 мистецькі та музичні школи, в яких навчається понад 22 тисячі дітей».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів