«Форум ідей» пройде у Львові 20-21 травня

11:50 19 травня 2017 р.

В Українському католицькому університеті представлять понад 30 проектів.

У Львівській облдержадміністрації повідомили у п’ятницю: «20-21 травня у приміщенні Українського католицького університету на вулиці Козельницькій, 2а відбудеться масштабний захід для активної та ініціативної молоді Львівської області – «Форум ідей». Це підсумок обласного проекту «Ідея змінює країну», який тривав упродовж березня-травня 2017 року».

«У межах проекту організували близько 50 зустрічей та провели тренінги для більш ніж 1500 молодих людей Львівської області. У кінці кожного тренінгу учасники заповнювали анкети із власними ідеями. За результатами поданих аплікаційних форм відібрали понад 30 кращих ідей, які учасники будуть представляти на форумі», – розповіли також воблдержадміністрації.

«Гості форуму – голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка, керівник проекту «The Ukrainians» Тарас Прокопишин, блогер порталу «Гурт» і координатор міжнародних проектів Катерина Полякова, Галина Онишко зі Львівськаої бізнес-школи УКУ («LvBS») та засновник «Львівської Моделі ООН» Тарас Репицький з ГО «Інститут Суспільних Ініціатив». З програмою заходу можна ознайомитися за посиланням», – повідомили також сьогодні, 19 травня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів