Дитячі клуби Львова запрошують відвідати їхні пізнавальні заняття

09:58 23 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: скріншот

У кожному зі шести районів містаДитячі клуби по-своєму планують формат і тривалість занять.

Упродовж літа в Дитячих клубах міста для дітей працюють безліч цікавих безкоштовних гуртків. У кожному з шести районів Львова Дитячі клуби по-своєму планують формат і тривалість занять.

Зокрема, в Залізничному районі триває «Арт-літо»: це творчі майстер-класи, екскурсії в галереї, музеї Львова, тематичні пікніки та мистецькі лекції. Проект діє в двох клубах:  «Помаранч» на вулиці Озаркевича, 6 та «Мандри» на вулиці Комарова, 3. Упродовж 

липня заняття з малювання та пленери в парку проводитиме студія образотворчого мистецтва клубу «Пілот» на вулиці Петлюри, 39. Координатор Дитячих клубів Львова від управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР Ольга Каспришин розповіла:

«У час літніх канікул Дитячі клуби Львова працюють за окремими програмами, й організовують для маленьких львів’ян тематичні «школи» й осередки дозвілля. Заняття в таких гуртках поєднуються перервами на прогулянки, рухливі ігри, екскурсії. За умов сприятливої погоди частина занять переноситься на свіже повітря – майданчик чи сквер поруч. В кожному районі клуби планують свій формат та тривалість літніх осередків. Крім того, для найактивніших гуртків, Дитячі клуби організовують мандрівки Карпатами».

З 29 червня в Галицького районі в клубі на вулиці Тютюнників, 49 діятиме дитяча літня школа. Від 13 до 25 липня клуб «Аміго» на вулиці Стрийській, 24 організовує танцювальну школу. Спортивні заняття й тренування з боксу відбуваються в клубі «Ринг» на вулиці Стрийській, 20.

Упродовж 1-21 липня в Личаківському районі функціонуватиме дитячий клуб активного дозвілля («Багато сердець» на вулиці Вашингтона, 5а). Творчі заняття пропонує  клуб «Колібрі» на вулиці Пасічній, 64, а заняття з йоги – клуб «Какаду» на вулиці Коциловського, 14. 

У Шевченківському районі до 31 липня працюватиме осередок дозвілля «Територія дружби» на вулиці Мазепи, 13а. Щодня в будні тут проходять пізнавальні, творчі заняття, танці, рухливі ігри та забави. Тренування з футболу проходять на стадіоні «Торпедо» та спортивному майданчику СШ №99 на вулиці Творчій, 1. 

У Франківському районі до середини липня діятимуть мистецькі гуртки у клубах «Дивосвіт» на вулиці Науковій, 76, «Медея» на вулиці Мельника, 7. Натомість з 4 серпня активне творче дозвілля дітям пропонуватиме клуб «Берегиня» на вулиці Граб’янки, 13.  

Спортивні тренажерні зали для молоді працюють на вулиці Корольова, 10 (Клуб «КросФіт»), на вулиці Зустрічній, 1 (Клуб «Міцний горішок»), на вулиці Володимира Великого, 39 (клуб «Атлант»).

Також педагоги проводять рухливі ігри на дитячих та спортивних майданчиках на вулицях Науковій, 90; Володимира Великого, 14а; Медової Печери, 29; Городоцькій, 305, Трильовського, 12 та Шафарика, 13. Заняття в Дитячих клубах Львова – безкоштовні. 

Детальнішу інформацію про діяльність гуртків Дитячих клубів влітку можна отримати за номерами телефонів: 

Дитячі клуби Галицького району: 261-68-48.

Дитячі клуби Залізничного району: 295-82-46.

Дитячі клуби Личаківського  району: 254-62-63.

Дитячі клуби Сихівського району: 254-64-58.

Дитячі клуби Франківського району: 237-23-82.

Дитячі клуби Шевченківського району: 252-18-28.

Про це повідомили сьогодні, 23 червня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів