Дитячі клуби Львова запрошують до «Школи писанкарства»

12:17 6 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: lvivska.com

Як нагадали в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, Дитячі клуби нашого міста традиційно організовують до великодніх свят «Школу писанкарства».

«Традиційно, до великодніх свят Дитячі клуби Львова організовують «Школу писанкарства», – повідомили сьогодні, 6 березня, «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, конкретизуючи при цьому:

«Упродовж місяця й до Великодня в гуртках дітей навчатимуть створенню святкових атрибутів. Особливістю «Школи писанкарства» в кожному дитячому клубі буде різноманітність у виконанні писанок: як в регіональному, так і у мистецькому аспекті.

В одних клубах навчатимуть традиційному розпису писанок, а в інших – декоруванню бісером, нитками, техніками кракле, декупажу, квілінгу. Координатор Дитячих клубів Львова від управління молоді, сім'ї та спорту Львівської міької ради Ольга Каспришин зазначає також:

«Школа писанкарств»а в Дитячих клубах – не просто традиція, а цілий процес національно-патріотичного виховання під час підготування до великодніх свят. Дітям розповідають про історичні та регіональні особливості великодніх традицій і паралельно пропонують втілення основної атрибутики новими мистецькими техніками. Цьогоріч «Школа писанкарства» діятиме у дев’ятнадцятьох дитячих клубах».

Своєю чергою, директор Дитячих клубів Шевченківського району Людмила Бондарчук розповіла: «З кожним роком учасників школи писанкарства стає все більше. Діти розповідають про неї вдома, у школі, друзям, сусідам, тому кількість охочих зростає. За потреби ми робимо додаткові заняття, збільшуємо їхню тривалість. Ми намагаємося врахувати всі побажання батьків та наших вихованців».

Участь у «Школі писанкарства» можуть брати усі охочі діти шкільного віку. Заняття безкоштовні, потрібно лише мати зі собою матеріали, необхідні для виготовлення писанок.

Більше інформації про заняття з писанкарства в кожному районі можна дізнатися за номерами телефонів:

Дитячі клуби Галицького району: 261-68-48.

Дитячі клуби Залізничного району: 295-82-46.

Дитячі клуби Личаківського району:  254-62-63.

Дитячі клуби Сихівського району: 254-64-58.

Дитячі клуби Франківського району: 237-23-82.

Дитячі клуби Шевченківського району:252-18-28».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів