До прикордонників Львівського загону завітали школярі з Донеччини

18:05 23 листопада 2015 р.

Фото до новини


Фото: dpsu.gov.ua

Дружба старшокласників і «зелених беретів» розпочалася у липні цього року, коли наші земляки виконували службові завдання на сході України.

«На запрошення командування Львівського прикордонного загону, у місті Лева гостила група старшокласників однієї із шкіл Володарського району Донецької області у супроводі вчителів та голови селищної ради смт Зоря», – повідомили сьогодні, 23 листопада, в Держприкордонслужбі, де також поінформували:

«Діти відвідали найвідоміші місця древнього міста, ознайомилися з його історичним минулим та побували у Львівському прикордонному загоні. Прикордонники гостинно їх зустріли, почастували смачним обідом, розповіли про службу, пригадавши героїчні сторінки славних бойових традицій від початку заснування прикордонного загону до сьогодення.

Своєю чергу, гості подарували прикордонникам подарунки та вручили подяку від сільського голови і директора школи за організацію поїздки учнів до Львова. На згадку про зустріч у книзі почесних відвідувачів діти залишили вітальні слова з щирими побажаннями на адресу захисників кордону України.

Також юні друзі подякували за неймовірну гостинність прикордонників та таку нагоду – адже багато хто з дітей уперше у своєму житті зміг побувати у цьому місті.  Варто додати, що дружба школярів та прикордонників розпочалася у липні цього року, коли прикордонники Львівського прикордонного загону виконували службові завдання у Донецькій області». 

Про це повідомили сьогодні, 23 листопада, на сайті Державної прикордонної служби України, де також опублікували світлини з відвідин школярами «зелених беретів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів