До львівської 80-ї бригади завітали студенти училища дизайну та будівництва

10:17 6 жовтня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба львівської 80-ї бригади

У відповідь на запитання «Хто хоче служити у ВДВ в майбутньому?» руки підняли більшість хлопців.

«До 80-ки (80-ї львівської аеромобільної бригади. – «ЩЛ») завітали студенти Львівського училища дизайну та будівництва. Зустрів підлітків бойовий офіцер майор Роман Сегейда, який й розповів, чим займається військова частина» – повідомили сьогодні, 6 жовтня, «Щоденному Львову», в прес-службі цієї військової частини, де також розповіли:

«Згодом рушили по основних об’єктах екскурсійного маршруту: пам’ятний знак загиблим воїнам 80-ки, бюст Василю Маргелову – десантнику №1, тренувальний комплекс для відпрацювання навиків для стрибків з парашутом. Кінцевою точкою був музей, який працює вже 50 років та має безліч унікальних експонатів. 

Найбільше студентів зацікавив справжній рюкзак парашутиста, який всі захотіли примірити на себе. А у основному залі їхня увага була прикута до моделей мінометів та гранатометів, що досі використовуються українською армією. Працівники музею навіть дали студентам потримати в руках деякі з експонатів.

Викладачі училища, що супроводжували своїх підопічних, по закінченню екскурсії подякували Роману Сегейді за цікаву розповідь та за захист нашої держави. У відповідь офіцер подарував училищу прапор ВДВ з найкращими побажанням від 80-ї бригади.

Після зробленого на пам’ять загального фото учасників екскурсії майор Сегейда спитав: «Хто хоче служити у ВДВ в майбутньому?» У відповідь більшість хлопців підняли руку. Сподіваємося, згодом вони й стануть справжньою основою високомобільних десантних військ».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів