Де вивчати медичну англійську лікареві, щоб потім працювати за кордоном

13:04 27 січня 2022 р.

Фото до новини

Розповідаємо про школу англійської, в якій можна вивчити медичну англійську і чому лікарям так важливо вивчати спеціальну мову.

Де краще вивчати медичну англійську

Якщо ви лікар та англійська мова вам потрібна для розвитку в кар'єрі, обов'язково вирушайте вчитися на спеціальні курси. Це дозволить вам отримати масу переваг перед своїми колегами, які добре володіють розмовною англійською. У чому саме полягають ці переваги і що вчать студенти на заняттях з медичної англійської, читайте у статті. Також розповімо, де така мова викладається.

H2 Де краще вивчати медичну англійську

Найкращий варіант для вивчення спеціалізованої мови для медиків – це вузькоспрямовані бізнес-курси. Вони дозволяють вивчати лексику та граматику, яка безпосередньо пов'язана з професійною діяльністю лікарів.

Якщо вам потрібна медична англійська, тоді вибирайте курси в мовній школі Yappi Business, подробиці про яку вказані на офіційному сайті https://yappi.com.ua. Крім доступних цін та професійних викладачів з освітою у сфері медицини, ви отримаєте:

  • одногрупників, які також сильні у медичній темі, як і ви, що дозволить вести діалоги на тему вашої професії;

  • можливість вивчити діловий етикет, який застосовується у спілкуванні з колегами та пацієнтами в інших країнах;

  • можливість попрактикуватися у наукових працях, складаючи тексти статей та доповідей англійською мовою, використовуючи медичну лексику.

Медичні знання допоможуть знайти роботу в будь-якій країні, головне – вивчити англійську

З одного боку, вивчати медичну англійську легко, оскільки в російській мові використовується безліч термінів, запозичених з англійської та інших мов світу. Проте є низка винятків. Наприклад, у більшості випадків при зверненні до вузьконаправленого медичного фахівця необхідно додавати до звичного слова закінчення -logist. Наприклад: дерматолог – dermatologist. Проте є медичні спеціалізації, переклад яких англійською мовою звучить незнайомо чи слово формується з допомогою іншого принципу: реаманітолог – intensivist, остеопат – osteopath.

Переваги навчання на бізнес-курсі англійської мови

Безперечно, вивчати англійську можна самостійно або на звичайних мовних курсах. Проте для досягнення конкретних професійних цілей у медицині, все ж таки рекомендуємо відправитися на вузькоспеціалізовані заняття. Їхні переваги:

  • ви зможете швидко досягти поставленої мети, оскільки медичний курс для вивчення англійської мови складається досвідченими викладачами;

  • одночасно з вивченням слів, ви багато практикуватиметеся у використанні своїх свіжих знань, імітуючи спілкування з пацієнтами або участь у конференціях;

  • завдяки курсам зможете позбутися поширеного страху говорити іноземною мовою;

  • вивчаючи нові слова, зможете одночасно читати корисні та цікаві статті медичної тематики, тим самим розширюючи знання іноземної мови та професії.

Іншими словами, навчатися на таких курсах вам буде цікавіше та корисніше.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів