Британські викладачі діляться секретами методики зі львівськими

13:15 21 червня 2017 р.

Бригадний генерал Сюзанне Андерсон

Бригадний генерал Сюзанне Андерсон
Фото: asv.gov.ua

Упродовж трьох днів на базі львівської Національної академії сухопутних військ гетьмана Петра Сагайдачного триватиме міжнародний симпозіум.

Британські військовослужбовці поділяться в рамках цього міжнародний симпозіуму з українськими викладачами секретами методики викладання навчальних дисциплін. Іноземну делегацію на цьому заході очолює командир навчального корпусу бригадний генерал Сюзанне Андерсон. У своєму вітальному слові вона розповіла про історію військової освіти своєї батьківщини та висловила сподівання, що запропоновані до вивчення та обговорення теми будуть корисними для науково-педагогічних працівників академії.

За час проведення симпозіуму британські викладачі розкриють своїм українським колегам низку цікавих тем. Це, зокрема, – «Теорія навчання та підготовки», «Андрагогіка навчання дорослих у військовому середовищі», «Методи та медіа». Також чималу увагу приділено й питанням методів та медіа, бар’єрам у навчанні, оцінюванню успіху тощо.

Окрім цього, англійські військові викладачі вчитимуть українських науково-педагогічних працівників секретам спостереження за ходом навчання та допомоги, розробки навчання й вимогам до цього процесу. Також вони розкажуть, як проводити аналіз навчальних прогалин й оцінювати правильність підготовки.

Кожен новий день занять на симпозіумі розпочинатиметься із огляду попередньо пройденого матеріалу та відповідей на запитання. Про це повідомили у львівській Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, де також опублікували фоторепортаж зі симозцуму.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів