Бійці львівської 80-ї бригади викладають у «Школі юного десантника»

11:25 1 лютого 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба міністерства оборони України

Діти учасників війни на сході України займатимуться рукопашним боєм, айкідо, плаванням і проходитимуть курс виживання тощо.

Діти учасників війни на сході України, які опановують військово-патріотичну програму «Школа юного десантника», відвідали розташування 80-ї окремої десантно-штурмової бригади Високомобільних десантних військ Збройних Сил України у Львові. Ця програма ініційована громадською організацією «Ніхто крім нас!» для дітей учасників АТО, які впродовж року займатимуться рукопашним боєм, айкідо, плаванням і проходитимуть курс виживання тощо.

Перше з таких занять було присвячене ознайомленню підлітків з життям та побутом Львівських десантників. Розпочалася екскурсія з покладання квітів до пам’ятного знаку загиблим воїнам-десантникам на сході України. Після цього хлопці та дівчата оглянули різні зразки зброї, відвідали військово-історичний музей та зимовий сад, що знаходиться на території військової частини, а також скуштували смачного солдатського обіду у військовій їдальні.

Юний «десантник» Андрій розповів: «Найбільш мені сподобалося, коли ми одягали макети парашутів та оглядали зброю. Ще я був дуже вражений чудовим зимовим садом, де ростуть екзотичні дерева та рослини. Коли я виросту, то обов’язково піду служити у Високомобільні десантні війська».

Про це повідомили в прес-службі міністерства оборони України, де також опублікували фоторепортаж з розташування 80-ї окремої десантно-штурмової бригади Високомобільних десантних військ Збройних Сил України у Львові.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів