8 вересня у Львові стартує для малих підприємців «Матриця успішного бізнесу»

12:00 26 серпня 2016 р.

Фото до новини


Фото: bc-club.org.ua

Експерти «Громадської Школи Бізнесу» організовують навчання з метою допомогти малим підприємцям уникати поширених помилок і навчитися працювати ефективніше.

Восени у Львові стартує бізнес-інтенсив «Матриця успішного бізнесу» для малих підприємців, у межах якого учасники побудують еталонну модель розвитку компанії і опрацюють послідовні кроки, які необхідно виконати для виведення бізнесу на якісно новий рівень – поінформували, як повідомили сьогодні, 26 серпня, в прес-службі міськради, в «Клубі Ділових Людей» , де також розповіли подробиці:

«Навчання організовують експерти «Громадської Школи Бізнесу» з метою допомогти малим підприємцям уникати поширених помилок і навчитися працювати ефективніше. Директор «Громадської Школи Бізнесу» Руслан Бельтюков зазначив: «Малий бізнес в Україні розвивається дуже повільно, що, відповідно, значно відтерміновує розвиток всієї економіки країни. Найвагоміша причина цього – неграмотність підприємців, які не розуміють структури бізнесу, не знають власних стратегічних цілей, не вміють аналізувати ринок тощо. «Матриця успішного бізнесу» – бізнес-інтенсив, який допоможе за короткий проміжок часу зрозуміти модель розвитку бізнесу на всіх його етапах».

У плані програми курсу – аналіз складових бізнесу, без яких будь-яка бізнес-ідея не матиме шансу на розвиток і майбутнє. Це – піраміда організаційного розвитку, стратегія та маркетинг бізнесу, концепція, ринки, клієнти, товари та послуги, операційна система, правильна послідовність формування структури бізнесу.

«Матриця успішного бізнесу» – авторська програма директора «Громадської Школи Бізнесу» Руслана Бельтюкова, розроблена з метою поширення основних правил та догм етичної бізнес-діяльності для керівників та власників малого бізнесу. Старт інтенсивну – 8 вересня.

Окрім стандартної програми, учасники отримають персональні бізнес-консультації з експертами бізнес-школи. Інтенсив – платний. Деталі: http://www.bc-club.org.ua/event-details/event/1802.html».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів