6 неймовірних можливостей розумного годинника

10:52 21 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: ua.112.ua

Сьогодні наручні годинники переживають своє друге народження. Забуті колись на догоду смартфонам і мобільним телефонам, вони знову виходять на сцену, але як високотехнологічні помічники у використанні різноманітних гаджетів.

Сьогодні розумний годинник можна вибрати як на сайті http://price.ua/catalog8008.html, так і на інших інтернет-майданчиках. Власники модного аксесуара вважають його не тільки статусною, але й надзвичайно корисною річчю, здатною значно полегшити життя справжнього гаджетомана. Якими ж ще неймовірними можливостями може здивувати нас розумний годинник?

•    Лічильник біометричних даних. Сучасний розумний годинник здатен показувати не тільки час, а й параметри пульсу і дихання, а також повідомляти про порушення серцевого ритму чи артеріального тиску.
•    Органайзер та електронний записник – ще одна важлива функція, якою оснащені сучасні нащадки хронометрів. А тим, хто вважає такий функціонал недостатнім, розробники пропонують моделі, здатні не тільки нагадати вам про важливу зустріч, а й приймати СМС, керувати викликами і навіть відповідати на телефонні дзвінки (у моделях, оснащених мікрофоном).
•    Прихильників екстремального способу життя, без сумніву, порадує стійкість розумного годинника до ударів і здатність витримувати занурення у воду на глибину до 10 метрів. Тих, хто практикує тривалі походи в далекі від цивілізації місця, виручить можливість таких гаджетів працювати автономно до 60 годин без підзарядки.
•    Не розчаруються в розумному годиннику і завзяті меломани. Завдяки великому об'єму пам'яті і високій якості звуку, гаджет здатний не лише відтворювати музику з внутрішньої пам'яті, але і шукати її в мережі, через Bluetooth, підтримуючи зв'язок з вашим смартфоном.
•    Окрім глибокого і різностороннього функціоналу, розумний годинник не припиняє дивувати нас дизайнерською різноманітністю. Деякі з них нагадують звичайний масивний браслет, що спалахує екраном лише при ввімкненні. Ті, хто віддає перевагу футуристичному зовнішньому вигляду наручних курантів, зможуть потішити своє відчуття прекрасного, вибираючи між психоделікою кислотних кольорів або гнучким склом, з якого виготовляється корпус хронометра. А є ще і розумний годинник,який можна носити на шиї, замість кулона, – серед усього цього різноманіття кожен зможе знайти модель, яка йому до вподоби.
•    Ті, хто вважає, що всі вище перелічені дива – це все, на що здатний розумний годинник, глибоко помиляються. Попереду всіх нас чекає багато цікавого. Провідні компанії-виробники вже зараз анонсують функції, які зроблять цей девайс мініатюрним комп'ютером, смартфоном і сканером в одному флаконі. Зараз це ще здається фантастикою, але сьогодні ведуться розробки розумного годинника, в який буде вмонтований чуйник, що зчитує відбитки пальців, чіп NFC і функція-нагадування, яка сигналізує про забутий десь смартфон або телевізійний пульт.

Прочитавши весь цей солідний список неймовірних можливостей, прихильникам гаджетів 21 століття залишається лише визначитися з вибором і придбати розумний годинник на одному зі спеціалізованих сайтів в інтернеті. А вибрати найкраще поєднання ціни і якості вам допоможе price.ua – найбільший в Україні каталог послуг і товарів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів