6 листопада у Львові стартує Шведсько-український бізнес-форум з енергоефективності і чистих технологій

16:05 5 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: photo-lviv.in.ua

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, завтра у фойє на першому поверсі Будинку вчених (на фото ) стартує Шведсько-український бізнес-форум з енергоефективності і чистих технологій.

У прес-службі ЛМР повідомили у середу «Щоденному Львову», що завтра у фойє на першому поверсі Будинку Будинку вчених (на світлині) стартує Шведсько-український бізнес-форум з енергоефективності і чистих технологій у Львові, організований посольством Швеції в Україні та Шведською торгово-інвестиційною радою, спільно з міськрадою. У повідомленні також конкретизують:

«У рамках Форуму пройде короткий прес-брифінг, участь у якому візьмуть Андрій Садовий, міський голова Львова, Андреас фон Бекерат, посол Швеції в Україні, Петро Колодій, голова Львівської обласної ради, та Гунілла Хульт,  торговий уповноважений Швеції. Серед учасників бізнес-форуму будуть також представники шведських компаній, фінансових і донорських організацій (E5P, ЄБРР, Sida), експерти, керівники муніципалітетів і комунальних підприємств, науковці, а також бізнес-кола Західної України.

На форумі обговорюватимуть такі питання:

нагальні потреби Львова у поліпшенні енергоефективності та охорони довкілля; презентація концепту сучасного еко-енергетичного центру у Львові;

шведський досвід впровадження масштабних муніципальних проектів;

сучасні шведські технології, рішення і ноу-хау, які можуть бути корисними Львову;

фінансові інструменти та донорська допомога для впровадження енергоефективних проектів.

Після закінчення заходу у Будинку вчених відбудеться концерт шведської музики, під орудою шведсько-українського диригента Іллі Ступіля.

Нагадаємо, мета заходу – обговорити нагальні потреби Львова та інших міст Західної України у сферах вдосконалення енергоефективності, водоочистки та дотримання екологічних стандартів, представити шведські технології і рішення у сфері енергетики та охорони довкілля, а також фінансові інструменти для реалізації проектів у цих сферах».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів