30 вересня стартує ІТ-конференція «Lviv IT Arena»

11:45 30 серпня 2016 р.

Фото до новини


Фото: itcluster.lviv.ua

2 жовтня на стадіоні «Арена Львів» відбудеться мега-шоу «Futureland Festival».

«У Львові відбудеться фестиваль електронної музики й технологій», – повідомили сьогодні, 30 серпня, в прес-службі міськради, де також розповіли подробиці:

«Уже 30 вересня у Львові розпочнеться наймасштабніша у Східній Європі ІТ-конференція «Lviv IT Arena». Її учасники зможуть послухати відомих спікерів, дізнатися про сучасні розробки у сфері технологій під час «Tech Expo» та повболівати за найкращий стартап впродовж «Startup Competition».

Завершиться «Lviv IT Arena» не менш масштабно – 2 жовтня на стадіоні «Arena Lviv» відбудеться мега-шоу «Futureland Festival». Це місце, де новітні технології об’єднаються з сучасною електронною музикою. «Futureland Festival» та «Lviv IT Arena» – це події для людей майбутнього, тобто найкращих ІТ-спеціалістів зі Східної Європи.

Фестиваль «Futureland» об’єднає понад п’ять тисяч представників ІТ та шанувальників електронної музики. Оскільки він відбудеться у рамках «Lviv IT Arena», у гостей буде можливість поспілкуватися з представниками таких відомих у світі ІТ-компаній як «Twitter», «Microsoft», «Uber», «Spotify» тощо.

«Futureland Festival» – це можливість вживу послухати музику метрів електронної музики. Хедлайнер фестивалю – всесвітньо відомий «DJ Netsky». Це «drum&bass DJ», який зібрав 42,6 мільйона переглядів на «YouTube», 11,4 мільйони прослуховувань на SoundCloud та 30 мільйонів – на Spotify.

Разом з «Netsky» під час «Futureland Festival» працюватиме «Script МС». Це всесвітньо відомий МС, який виступає на фестивалях по всьому світу.

Серед українців на фестивалі будуть Omnia та колектив «Funk Masters». Організатори зазначили: «Разом всі ці виконавці забезпечать гарний настрій протягом усієї ночі, що спати не захочеться нікому. У розпорядженні відвідувачів буде все футбольне поле, облаштоване під танцмайданчик. З нього відкриється вид на велику сцену, встановлену на трибунах".

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів