У Львові навчатимуть пілотуванню квадрокоптером

10:10 29 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: leopolis.news

У неділю на вулиці Старознесенській відбудеться «DJI New Pilot Experience 2016».

«Офіційний дистриб'ютор «DJI» в Україні уже других рік поспіль безкоштовно навчатиме львів’ян та гостей міста керуванню сучасними дронами», – повідомили в прес-службі міськради, де також розповіли подробиці:

«29 травня на території «Kavalier Boutique Hotel» на вулиці Старознесенській, 70 відбудеться «DJI New Pilot Experience 2016», під час якого усі охочі зможуть безкоштовно навчитися пілотувати новий квадрокоптер «DJI Pjantom 4». У програмі заходу: лекція про квадрокоптери та техніку безпеки; фуршет; пілотування квадрокоптерів гостями заходу, під наглядом тренерів; спеціальні конкурси та розіграш призів від «DJI». 

«DJI New Pilot Experience 2016» – безкоштовний захід, але для кращої організації залу та польотів необхідно обов’язково зареєструватись на сайті: http://bit.ly/lviv_2016.  

За детальною інформацією щодо «DJI New Pilot Experience 2016» звертайтесь за телефоном:  (063) 743-86-90.

«DJI» – світовий бренд, відомий як виробник найрозумніших квадрокоптерів та дронів  для повсякденного використання. За допомогою квадрокоптерів та мультикоптерів DJI  кожен може відчути себе на місці пілота справжнього літаючого апарату.

Щоб дати змогу усім бажаючим зрозуміти, як насправді легко керувати квадрокоптером, «DJI» проводить по всьому світу за допомогою авторизованих компаній безкоштовні заходи під назвою «DJI New Pilot Experience». В Україні проведенням «DJI New Pilot Experience 2016» займається офіційний дистриб'ютор – компанія «Fly Technology».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів