28 травня у Львові розпочнеться «Форум ідей»

09:30 28 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: скріншот

У суботу, о 10:00 у приміщенні Українського католицького університету на вулиці Козельницькій, 2а стартує масштабний інтерактивний захід.

«28-29 травня в приміщенні Українського католицького університету (вул. Козельницька, 2а) відбудеться масштабний інтерактивний захід для активної та ініціативної молоді Львівської області – Форум ідей», – повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі  обласної державної адміністрації, де також розповіли подробиці:

«За результатами поданих аплікаційних форм, було відібрано кращі ідеї, які учасники зможуть представити на «Форумі ідей». Впродовж двох днів молодь матиме можливість поспілкуватися з успішними людьми, дізнатись історії їхнього успіху та взяти участь у практичних сесіях, які допоможуть їм вдосконалити та належним чином зробити презентації своїх проектів.

Гості форуму: голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка, автор і ведучий хард ток-шоу «В очі»Віктор Біщук ,– голова Світової управи Спілки української молоді, топ-менеджер ІТ компанії (Австралія) Петро Дума, докторант Оксфордського університету Павло Смицнюк, менеджер з рекрутингу «NYU Wasserman Center for Career Development» (Нью-Йорк) Леся Гаргай. Організатори заходу – департамент внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації, ЛОО Спілки Української молоді в Україні, Український католицький університет та Львівський обласний молодіжний центр.

З Програмою заходу можна ознайомитися за посиланням https://docs.google.com/document/d/1wquw5HqYZ5iEQKPaxPP0rNdGDZHgue3wI_sIsmZLAoc/edit?usp=sharing».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів