25 вересня у Львівській політехніці відкриють уже другу лабораторію інформаційних технологій

16:58 24 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: vnz.org.ua

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі вищого навчального закладу, урочистість у ньому розпочнеться в середу о 16 годині 30 хвилин.

У прес-службі Національного університету «Львівська політехніка» повідомили в середу «Щоденному Львову», що завтра, в четвер, 25 вересня, фірма «EPAM Systems» відкриє в Інституті комп'ютерних наук та інформаційних технологій цього вищого навчального закладу вже другу лабораторію інформаційних технологій. Її урочисте відкриття відбудеться у четвер 25 вересня 2014 року в приміщенні аудиторії №107а V навчального корпусу університету на вулиці Степана Бандери, 28-а. Початок о 16 годині 30 хвилин. У повідомленні також конкретизують:

«Лабораторія створена за сприяння відомої американської ІТ-компанії EPAM systems. 

Перша подібна спільна лабораторія у Львівській політехніці була відкрита 19 квітня 2011 року.

За час її існування тут завершили навчання: 

вісім груп за напрямком Java загальною кількістю 195 осіб, з яких зараховано на роботу в компанію EPAM systems 106 випускників; 

група кількістю 21 особа за напрямком DBBI (бази даних, бізнес-аналіз), з яких зараховано в компанію EPAM systems 14 випускників; 

група кількістю 21 особа за напрямком JavaScript, з яких зараховано в компанію EPAM systems 12 випускників. 

У новоствореній лабораторії заплановано проводити заняття одразу трьох груп студентів за напрямками NET, PHP, DevOps. 

Найближчим часом відбудеться тестування і набір слухачів у групи за всіма напрямками.

Для довідки

EPAM Systems — американська ІТ-компанія, виробник програмного забезпечення. ЇЇ відділення розташованні в 17 країнах. Була заснована в 1993 році в Принстоні (штат Пенсільванія) двома однокласниками Аркадієм Добкіним та Леонідом Лознером. Назва компанії походить від словосполучення «Effective Programming for America». 

Перші офіси компанії відкриті у США та Білорусі. Пізніше з'явилися центральний північноамериканський офіс в Лоренсвіллі і центральний європейський офіс в Будапешті, а також представництва з обслуговування клієнтів у Великій Британії, Німеччині, Росії, Казахстані, Україні, Польщі, Швеції, Швейцарії. 

В березні 2004 року EPAM придбала фірму Fathom Technology в Угорщині, а у вересні 2006 року - VDI в Росії, створивши єдину компанію під назвою EPAM Systems, в штаті якої нині працюють 2200 співробітників. 

Основна діяльність компанії зосереджена на ІТ-консалтингу, розробці програмного забезпечення, інтеграції додатків, портуванні та міграції додатків, тестуванні програмного забезпечення, створенні виділених центрів розробки на базі EPAM Systems, розробці цифрових стратегій.Доходи компанії в 2013 році становили $555,1млн.

EPAM Systems спільно з університетами в різних країнах світу активно займається навчанням студентів. Фірма заснувала Вищу школу програмування. Восени 2006 року цей навчальний центр став внутрішнім підрозділом EPAM Systems і зараз займається підготовкоюпотенційних працівників фірми».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів