24 серпня у Львові демонструватимуть свої розробки науковці

14:15 19 серпня 2016 р.

Львівський національний університет імені Івана Франка

Львівський національний університет імені Івана Франка
Фото: iop.kiev.ua

На площі перед Національним університетом імені Івана Франка будуть облаштовані презентаційні місця «Наукового пікніку НАНО-2016».

«У День Незалежності, 24 серпня, перед головним корпусом Університету у рамках четвертої Міжнародної науково-практичної конференції «Нанотехнології та наноматеріали (NANO-2016)» відбудеться «Науковий пікнік НАНО-2016», – повідомили у Львівському національному університеті імені Івана Франка, де також розповіли подробиці:

«Мета заходу – популяризація науки та стимулювання інтересу до пізнання світу. На площі перед Львівським національним університетом імені Івана Франка будуть облаштовані презентаційні місця, де дослідники демонструватимуть свої розробки в різноманітних галузях науки.

Також під час заходу представники провідних наукових інституцій України представлятимуть власні наукові розробки. У святі візьмуть участь і представники українських підприємств, що виготовляють високотехнологічну продукцію.

Презентуватиме свої розробки й Львівський національний університет імені Івана Франка: вчені з шести факультетів Університету до свята готують цікаві представлення своїх досягнень, науково-популярну лекцію, а також досліди та вікторини. Окрім того, у програмі «Науковий пікнік НАНО-2016» відбудеться представлення науково-популярних відеоматеріалів про нанотехнології, шляхи та перспективи їх подальшого розвитку, а також обмін ідеями та досвідом під час неформального спілкування.

Науково-популярний захід триватиме з 12.00 до 19.00. Взяти участь у науковому пікніку може кожен охочий. Організатори заходу: міністерство освіти і науки України; Львівський національний університет імені Івана Франка; Мала академія наук України; Мережа дитячих центрів на базі технічної студії «Винахідник».

Про це повідомили на сторінці Львівського національного університету імені Івана Франка в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів