23-24 липня у Львові вперше проведуть тест-драйв «Harley Davidson Kyiv» і «Porsche»

18:18 22 липня 2016 р.

Фото до новини


Фото: gazeta.lviv.ua

Усіх охочих чекають 23-24 липня на парковці стадіону «Арена Львів» на вулиці Стрийська, 199 упродовж усього вікенду.

«Цього вікенду два легендарних бренди з видатною історією «Harley Davidson та Porsche об’єднались, щоб принести відчуття нескінченного драйву та захоплення українським прихильникам культових мотоциклів та автомобілів», – повідомили в прес-службі міськради, де також розповіли подробиці:

«Harley-Davidson» з перервою в два роки вертається з «Harley on Tour» в Україну. І цього року він вперше відвідає Львів. Тест-драйви культових мотоциклів 2016-го модельного року, 23 новеньких блискучих байка вже чекають. «Harley on Tour 2016» – це 14 країн, 32 локації та тисячі людей.

Чотири моделі «Porsche» вже загартовані для випробовування. Організатори зазначили: «Обирати Вам – відчути продуктивність «Cayenne S E-Hybrid» або справжню спортивну динаміку задньопривідного «911 Carrera S». Провести «індонезійського тигра» міськими джунглями за кермом «Macan S Diesel» чи поринути у неперевершену плавність та комфорт «Panamera 4». 

Умови участі у тест-драйві мотоциклів «Harley Davidson» детально вказані на афіші. Для тест-драйву «Рorsche» діюче посвідчення водія (категорії B) є необхідним.

Усіх охочих чекають 23-24 липня на парковці стадіону «Арена Львів» на вулиці Стрийська, 199 упродовж усього вікенда. Участь у тест-райді за телефоном (якщо ви не представник ЗМІ): 095 271 09 42, Марія. Тест-райд (якщо ви представник ЗМІ), акредитація та уточнення регламенту події: +38(093)196-93-93 (Юлія), пошта pr@h-dkyiv.com.ua».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів