20 липня у Львівській політехніці відкриють літню школу української мови і культури

14:00 17 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки «Крок до України – МІОК» в інтернет-мережі «Facebook»

«Крок до України» здійснюватимуть у понеділок з 10.00 у 204-й аудиторії головного корпусу національного університету на вулиці Бандери, 12.

«20 липня цього року в Національному університеті «Львівська політехніка» відбудеться відкриття традиційної літньої школи української мови і культури «Крок до України». 

Місце проведення: аудиторії 204 головного корпусу Національного університету на вулиці Бандери, 12. Початок: о 10.00», – повідомили сьогодні, 17 липня, «Щоденному Львову», в прес-службі Національного університету «Львівська політехніка», де також розповіли в п’ятницю:

«Крок до України» зроблять українці з-за кордону

Що знає світ про Україну? Зазвичай інформація, за якою оцінюють українців за кордоном, упереджена, неповна або принаймні неоднозначна. Щоб змінити цю ситуацію, варто працювати на поширення позитивних знань про Україну за кордоном. Свій посильний внесок у цю справу робить і Міжнародний інститут освіти, культури та зв'язків з діаспорю Львівськоїполітехніки.

Літня школа «Крок до України» цьогоріч уже всьоме запрошує студентів на двотижневий курс до Львова. У програмі навчання – інтенсивний курс української мови, екскурсії, майстер-класи, перегляд українських фільмів і багато інших цікавих речей.

Серед учасників попередніх шкіл – українці з-за кордону, які є активними членами українських громад, відстоюють інтереси України у місцях свого проживання. Для них вивчення мови, історії, культури України – першочергове завдання, адже саме знання – їхня надійна зброя в ідеологічній боротьбі, яку веде сьогодні Україна на світовій арені. 

До участі у цьогорічній школі зголосилося 26 українців та іноземців з 12 країн: Аргентини, Білорусі, Болгарії, Бразилії, Казахстану, Німеччини, Польщі, Росії, Сербії, США, Хорватії, Чехії, а також зі Сходу України. Як зазначила директор інституту Ірина Ключковська, цього року ми ставимо перед собою амбітне завдання: «Пізнай Україну, її мову, культуру сам і розкажи правду про Україну своїм друзям, своєму оточенню, своїй країні».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів