2 грудня у Львові – тренінг на тему «Google Analytics 101»

23:55 27 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 2 грудня спеціаліст з маркетингу компанії «Eleks» Ірина Мазепа проведе другий тренінг із циклу «Google» на тему «Google Analytics 101» для спільноти «Startup Depot».

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 27 листопада, «Щоденному Львову» , 2 грудня спеціаліст з маркетингу компанії «Eleks» Ірина Мазепа проведе о 19.00 на вулиці Весняній, 4 другий тренінг із циклу «Google» на тему «Google Analytics 101» для спільноти «Startup Depot». У повідомленні також конкретизують:

«Вартість участі складає 25 грн, без реєстрації – 50 грн. Ірина Мазепа розповіла про свій майбутній тренінг так::

«Google Analytics є найбільш розповсюдженим безкоштовним інструментом збору веб-статистики, допомагає дослідити поведінку користувачів, які взаємодіють із сайтом, а також конверсії, джерела трафіку та інші дані, на основі яких можна вдосконалити маркетингові кампанії. Тож під час тренінгу ми розглянемо принцип роботи та структуру «Google Analytics» та базові налаштування й інтерпретації даних». 

Ірина Мазепа – цілеспрямований Google Certified» спеціаліст, у напрямку «Google AdWords» та «Google Analytics», з досвідом роботи 3+ років у сфері ІТ. Ірина вміло використовує такі інструменти, як «Google AdWords, «Google Analytics and AdRoll». 

Працювала над кампаніями з «Mobility, «Data Science», «Localization». Вона також займається створення контенту для корпоративних сайтів, використовуючи найкращі SEO- та SMM-практики.

Реєстрація обов'язкова за посиланням: http://ticketclub.com.ua/event/1188/?ref=5&f=6. Для резидентів «Startup Depot» участь безплатна».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів