2-3 жовтня на «Арені Львів» – виставка технологій і новинок IT-індустрії «Hi-Tech Expo» (оновлено: відео)

23:32 2 жовтня 2015 р.

Фото до новини


Фото: studway.com.ua

На стадіоні «Арена Львів» пройдуть відкриті міжнародні змагання «Roborace».

2-4 жовтня на стадіоні «Арена Львів» зберуться програмісти, розробники, керівники ІТ компаній та стартапери. Їх вже вдруге збере найграндіозніша ІТ-подія Західної України – «Lviv IT Arena 2015». 1200 фахівців сфери ІТ та понад 100 видатних спікерів з України і світу очікують цьогоріч на «Lviv IT Arena».

Конференція поділятиметься на три тематичні потоки – «Product», «Technology» та «Business», у рамках яких відбуватиметься обговорення найакутальніших тем та трендів світу ІТ. «Lviv IT Arena 2015» – вже друга за ліком. Торік вона мала шалений успіх. Однак цього року конференція буде ще масштабнішою», – обіцяють організатори. 

Так, у рамках потоку «Product Development» гостям розкажуть про створення власного успішного продукту, про «UI» та «UX», візуалізацію даних, бізнес-аналіз, потреби та перспективи замовника, головні тенденції управління проектами, а також брендинг готових продуктів. На потоці «Technology» присутні дізнаються більше про тренди в роботі з великими обсягами даних («Data Science»), штучний інтелект, технології та прийоми тестування продуктів («QC Automation»), методи комплексної розробки ПЗ («DevOps»), а також інформаційну безпеку.

Про головні тенденції у світовому аутсорсингу, перехід до інших моделей ведення ІТ-бізнесу, про те, як працювати у час кризи, як створити і просувати власний стартап, відкрити офіс за кордоном, а також про співпрацю між урядом та ІТ-бізнесом учасники «Lviv IT Arena» зможуть дізнатись на «Business» потоці. Організатори події азначили також:

«Завдяки надзвичайно широкому спектру тем, конференція буде цікавою як програмістам, тестерам, розробникам, так і керівникам компаній і тим, хто прагне розпочати та розвивати власний стартап. До слова, у рамках «LvivITArena 2015» відбудеться змагання стартапів, тож кожен охочий зможе випробувати свою ідею на міцність та здобути безцінний досвід.

Усі, хто просто любить ІТ і прагне бути в курсі головних тенденцій та трендів, також знайдуть для себе багато нового та пізнавального. «Lviv IT Arena» стала потрібною та знаковою подією не лише для Львова, а й для усієї країни.

Завдяки стрімкому розвитку бізнесу, що пов'язаний із виробництвом технологій, місто закріпило за собою статус ІТ-столиці України, вже будучи туристичним та культурним осередком. Місцеві виші готують чимало висококласних ІТ-спеціалістів, а місто, незважаючи на ускладнену ситуацію в країні, залишається привабливим для іноземних інвесторів».

Як додав співорганізатор конференції Степан Веселовський,  цьогоріч «Lviv IT Arena» виходить на якісно новий рівень. Він також зазначив: «Це помітно у візуальному стилі конференції. Водночас, розширюється географія та тематичне охоплення заходу. Це означає, що цього року на гостей чекатиме ще більше цікавих доповідей від легендарних спікерів зі світовим іменем».

Організатори закликають: «Якщо ви хочете бути в курсі головних тенденцій та новинок світу ІТ – не пропустіть Lviv IT Arena 2015 у жовтні».

Продаж квитків та усі новини конференції – на сайті «itarena.lviv.ua». Організатори події – «Львівський ІТ Кластер», ІТ-компанія «leks», бізнес-інкубатор «Startup Depot», «Львівська ІТ Школа» («LITS»), Спільнота спеціалістів у сфері інформаційної безпеки («WISC»), Спільнота розробників «Google» («GDGLviv»).

Про це повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також розповіли:

«2-3 жовтня на стадіоні «Арена Львів» відбудеться унікальна для України подія – виставка технологій і новинок IT-індустрії «Hi-Tech Expo». Захід об'єднає компанії IT-сегменту, стартапи та бізнес, інвесторів та розробників, мейкерів та новаторів.

Загалом подія буде цікавою для людей будь-якого віку і будь-якого профілю. Організатори події зазначили: «Вже нікого не здивуєш 3D-принтером та друком різних 3D-моделей, але Ви будете приємно здивовані удосконаленням технологій і великими можливостями такого принтера. Наші учасники покажуть, в яких сферах знаходить своє застосування 3D-друк і прямо на виставці друкуватимуть Ваші моделі. Ви ніколи не пробували керувати дроном або безпілотником? Учасники виставкової зони зможуть розповісти і показати всі нюанси, що стосуються БЛА, а найбільших зацікавленим відвідувачам навіть дати можливість навчитися керувати дроном». 

Унікальності виставці додадуть роботи, які будуть не тільки показувати свої можливості пересуватися, але і зможуть поспілкуватися з відвідувачами. Буде також можливість познайомитись із всесвітньо відомим роботом «NAO» та порівняти його з українським роботом «Йошой».

Також у виставковій зоні будуть проходити відкриті міжнародні змагання «Roborace», у яких 10 команд будуть змагатися у швидкості і витривалості їхніх роботокарів. Окрім того, для всіх охочих на виставці проведуть відкриті майстер-класи з робототехніки, відвідавши які, можна буде дізнатися, як саме створити робота своїми руками.

На виставці також презентують відеоокуляри віртуальної реальності та різноманітні розумні девайси, стартапи, софт і програмні рішення компаній. Розробники мобільних ігор, наприклад, не тільки покажуть свої новинки, але й попросять залишити відгук, які саме ігри відвідувачі хочетуть побачити на своєму гаджеті.

Представникам бізнес-сектору також буде на що подивитися, обіцяють організатори: рішення щодо IP-телефонії, «СRM»-продуктів, хмарних сервісів, систем управління веб-проектами, навчання IT-фахівців та багато іншого. Загалом, упродовж двох днів на «Hi-Tech Expo» буде безліч інтерактивних розваг, розробок та стартапів.  Квиток на виставку можна придбати за посиланням: https://gastroli.ua/events/hi-tech-expo#.Vd2Zyvmqqkq».

Для учасників Lviv IT Arena подія є безкоштовною. Відстежувати оновлення можна у соцмережі «Facebook» (https://www.facebook.com/events/990391227691666/) або ж сайті «Lviv IT Arena» (http://itarena.lviv.ua/)».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів