16-20 березня у «Львівській політехніці» – тиждень безплатних тренінгів для студентів

13:50 4 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки «BEST Lviv» в інтернет-мережі «Facebook»

Як повідомили у середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, зі 16 до 20 березня в першому навчальному корпусі Національного університету «Львівська політехніка» на вулиці Карпінського, 2 відбудеться «BEST Trainning Week».

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 4 березня, «Щоденному Львову», що зі 16 до 20 березня в першому навчальному корпусі Національного університету «Львівська політехніка» на вулиці Карпінського, 2 відбудеться «BEST Trainning Week» – тиждень безкоштовних тренінгів для студентів. У повідомленні також конкретизують: 

«Подія, яка, за словами організаторів, надає можливість випробувати новий стиль навчання, набути різноманітних навичок та весело і змістовно провести час.  Участь у тренінгах безкоштовна, потрібно лише попередньо зареєструватись.

Проводити заняття, майстер-класи, ділитись досвідом та давати корисні поради будуть кваліфіковані тренери, відомі особистості та майстри своєї справи – Юліана Андрухів, Роман Кушнір, Павло Бачинський, Ольга Райтер, Наталія Міхнова та інші. Учасники матимуть змогу отримати офіційний сертифікат за прослуханий тренінг.

Організатором «BEST Training Week» є міжнародна студентська організація «BEST Lviv», яка проводить цей проект вже втретє. Минулих років теми були підібрані надзвичайно корисні та актуальні – менеджмент проектів, основи публічного виступу, вирішення конфліктних ситуацій, фасилітація та інші.

Тренери викладались на повну та зацікавлювали студентів з перших слів. Учасники, відповідно, залишились задоволеними і стали на щабель вище до своїх цілей.

Розклад та реєстрація учасників на сайті http://www.best-lviv.org.ua. Кількість місць обмежена».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів