15 серпня у Львові проведуть патріотичний велоквест «Незалежна Україна»

19:10 12 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР запрошує активно та корисно провести наступну суботу.

15 серпня у Львові з нагоди Дня Незалежності України, відбудеться патріотичний велоквест «Незалежна Україна». Його маршрут проходитиме цікавими місцями, які залишили вагомий слід у формуванні української незалежності. Для учасників передбачені цікаві вікторини та ребуси.

Мета велоквесту – формування свідомих та патріотично налаштованих громадян, залучення мешканців до ведення активного і здорового способу життя, класного проведення активного дозвілля. Координатор велоквесту Петро Гошовський розповів: «Маємо на меті об’єднати декілька цілей: це і промоція здорового способу життя та велоруху, і популяризація в пізнавально-розважальній формі історії нашої країни. Сподіваємося, що цей велоквест буде до вподоби львів’янам і стане хорошою традицією». 

Для того, щоб взяти участь у заході, необхідно зареєструвати свою команду, в якій має бути від трьох до п’яти велосипедистів, за посиланням: https://www.facebook.com/events/439286249608269/, або за телефоном 297-58-74.

Також для учасників і переможців заходу передбачені подарунки. Партнерами велоквесту є: Банк «Львів», мережа сувенірних крамниць «Сувенірний крам», мережа магазинів туристичного спорядження «Gorgany.com», Туристичний клуб «Горгани», ГО «АРІС», ГО «ІСІ», ГО «САМІ», Квест кімната «Exit game», Львівська асоціація велосипедистів. 

Детальнішу інформацію про цей та інші спортивно масові заходи, що проходять у нашому місті, можна дізнатися на офіційній сторінці управління молоді, сім’ї та спорту у фейсбук: https://www.facebook.com/umsslmr.

Про це повідомили сьогодні, 12 серпня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів