13-14 грудня у Львові відбудуться ІТ-змагання студентів і всіх охочих

13:15 2 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: vk.com

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 13-14 грудня відбудуться ІТ-змагання в рамках «BEST Hackathon» – проекту, що дасть змогу студентам, а також всім охочим відчути дух ІТ-змагань та цікаво провести час.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 2 грудня, «Щоденному Львову», що 13-14 грудня відбудуться ІТ-змагання в рамках «BEST Hackathon» – проекту, що дасть змогу студентам, а також всім охочим відчути дух ІТ-змагань та цікаво провести час. У повідомленні також конкретизують:

«Командам відводиться 24 години на виконання завдань, опісля відбувається презентація та нагородження переможців. Учасники мають змогу вибрати одну з трьох категорій змагань – «Desktopapplication», «Mobilegamedevelopment» та «Webdevelopment».

Змагання підтримують відомі львівські ІТ-компанії, такі як «GlobalLogic, «SoftServe», Data-Art2, а також львівський кластер інформаційних технологій – IT-BPO. Усі учасники змагань зможуть поспілкуватися з представникам компаній-партнерів змагань, потенційними роботодавцями.

Зареєструватись на хакатон можна на сайті «best-lviv.org.ua». Реєстрація триває до 5 грудня.

Організатор – міжнародна студентська організація «BEST» («Board of European Students of Technology») за підтримки Колегії та профкому студентів та аспірантів Національного університету «Львівська політехніка». Контактна особа – Олена Томчук, тел. 0937280349». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів