13-14 березня у Львівському палаці мистецтв – міжнародна виставка «Вища освіта – 2015»

16:45 12 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Як повідомили «Щоденному Львову» в четвер у прес-службі ЛМР, завтра об 11:00 у нашому місті стартує перша міжнародна виставка українських та закордонних ВНЗ.

«13-14 березня 2015 року у Львівському палаці мистецтв (вул. Коперника, 17) відбудеться міжнародна виставка «Вища освіта – 2015», – повідомили сьогодні, 12 березня, «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, конкретизуючи при цьому:

«Це перша освітня виставка у Західній Україні, яка дасть можливість студентам та школярам обрати якісну вищу освіту. Урочисте відкриття виставки відбудеться завтра об 11:00.

У програмі виставки: ознайомлення з навчальними закладами Польщі та України, консультації з представниками навчальних закладів, презентація від Фундації «Перспективи», інформування про різні програми навчання за кордоном, стипендії та гранти. У міжнародній освітній виставці візьме участь понад двадцять вищих навчальних закладів та освітніх центрів.

Презентуватимуть свою діяльність: Вища школа бізнесу і наук «Медик» (м. Лодзь), Вроцлавський Технічний Університет, Університет технічно-торговий імені Гелени Ходковської (Варшава), Університет інформаційних технологій та менеджменту в Жешові, Університет права і адміністрації (Жешув), Національний університет «Львівська політехніка», Полтавський національний технічний університет, Київська державна академія водного транспорту імені Гетьмана П.Конашевича-Сагайдачного, Морехідне училище імені О. І. Маринеска, Львівський національний аграрний університет, Львівська комерційна академія, Карпатський університет імені Августина Волошина, Харківський національний університет народного господарства. 

Також освітня агенція «Навчання у Польщі» (Study in Poland) представить такі польські навчальні заклади для учнів та студентів, як Ягеллонський університет, Вища школа соціальних досліджень Польської Академії Наук (GSSR), Люблінський католицький університет імені Івана Павла II, Люблінський технічний університет та інші. У виставці візьме участь і Національна агенція з питань вищої освіти у Франції «СAMPUS FRANCE». 

Серед відвідувачів виставки відбудеться визначення власника поїздки до Польщі.

Час роботи виставки: 11:00-19:00 (п’ятниця), 10:00 – 16:00 (субота). Вхід – вільний. 

Організатор виставки: Міжнародний освітній центр і Львівська торгово-промислова палата».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів