12 лютого у Львівській політехніці – перший випуск слухачів курсів перепідготовки військовослужбовців

18:22 3 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: ipk.polynet.lviv.ua

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» у прес-службі Національного університету «Львівська політехніка», 12 лютого о 14.00 в аудиторії 204 її головного корпусу на вулиці Степана Бандери,12 відбудеться перший випуск слухачів курсів перепідготовки військовослужбовців.

«У Львівській політехніці за підтримки Королівства Норвегія відбудеться перший випуск слухачів курсів перепідготовки військовослужбовців», – повідомили сьогодні, 3 лютого, «Щоденному Львову» в прес-службі цього навчального закладу, конкретизуючи при цьому:

«Дані курси проводяться у рамках освітнього проекту «Україна – Норвегія», започаткованого наприкінці 2014 року. Подія відбудеться 12 лютого 2015 року в аудиторії 204 головного корпусу університету (вул. Степана Бандери,12). Початок – о 14.00.

Курси діяли в Інституті післядипломної освіти Національного університету «Львівська політехніка» з 26 вересня до 23 грудня 2014 року. До навчання були залучені 50 звільнених у запас військовослужбовців Збройних Сил України та членів їх сімей. 

Слухачі навчалися за спеціалізованою програмою «Інформаційні технології в бізнесі» з поділом слухачів на дві групи, які грунтовніше вивчали такі напрямки як «Комп’ютерна графіка та WEB-дизайн» та «Комп’ютерна графіка та поліграфія». Мета проекту – допомогти надати необхідні знання слухачам, а також посприяти їм у пошуку роботи, подоланні стресових ситуацій тощо. 

Курси стали результатом плідної співпраці Інституті післядипломної освіти Львівської політехніки, Західного регіонального центру перепідготовки та соціальної адаптації військовослужбовців та Міжнародного фонду соціальної адаптації (МФСА). Навчання на курсах відбувається завдяки фінансовій підтримці Королівства Норвегія.

За довідками звертатися за тел. (032) 258 23 54, 097 356 55 36».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів