У Львові підуть до шкіл 8142 першокласники

17:50 31 серпня 2016 р.

Фото до новини


Фото: lviv.vgorode.ua

Цього року в нашому місті буде на 17 першокласників менше, аніж у минулому навчальному році.

«Як повідомили в управлінні освіти Львівської міської ради, у 2016-2017 навчальному році у навчальних загальноосвітніх закладах Львова навчатимуться 8142 учнів-першокласників. Це на 17 дітей менше, ніж у минулому 2015-2016 навчальному році», – поінфорнмувалисьогодні, 31 серпня, в прес-службі міськради, де також розповіли:
«Свято першого дзвоника у загальноосвітніх навчальних закладах Львова відбудеться першого вересня. Тема першого уроку у школах присвячена Дню Незалежності України.  За інформацією управління освіти ЛМР, більшість загальноосвітніх навчальних закладів Львова свято першого дзвоника проведуть на шкільних подвір’ях, а також на спортивних майданчиках. Декілька навчальних закладів планують провести дзвоник у церквах, що поблизу шкіл.
Кожен навчальний заклад самостійно визначає формат проведення свята першого дзвоника. З розкладом проведення перших дзвоників у школах міста можна ознайомитися, скориставшись цим посиланням: https://city-adm.lviv.ua/news/society/education/234052-hrafik-provedennia-pershykh-dzvonykiv-u-shkolakh-mista».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів