1 вересня неподалік Львова відкриють новозбудовану сучасну школу

18:00 22 серпня 2017 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

Середній загальноосвітній навчальний заклад обійшовся в 17 мільйонів 421,8 тисячя гривень.

Директор департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації Любомира Мандзій повідомила сьогодні, 22 серпня: «Новозбудована сучасна школа у селі Наварія Пустомитівського району відчинить свої двері для 300 учнів вже 1 вересня. Соціально-економічна спрямованість школи полягає у підвищенні якості освіти сільської молоді, зменшенні диспропорцій у доступі населення до базових освітніх послуг, а також створенні безпечних та належних санітарно-побутових умов для проведення навчального процесу».

«Проектно-кошторисну документацію будівництва школи розробили ще в 2004 р. У 2005 році розпочато будівництво, однак, через недостатність фінансування реалізація проекту була призупинена. Робочий проект неодноразово коригувався, вартісні показники кошторисів перераховувались з врахуванням динаміки ціноутворення. У 2005-2015 роках на реалізацію проекту будівництва школи профінансовано з бюджетів різних рівнів (місцевий, районний, державний) 17 мільйонів 421,8 тисяч гривень», – поінформували також в облдержадміністрації

«У 2017 році фінансування становить 30 мільйонів гривень, в тому числі: п’ять мільйонів 500 тисяч гривень – субвенції від сільських рад, два мільйони 100 тисяч гривень – кошти міської ради, три мільйони гривень – кошти Пустомитівської районної ради, п'ять мільйонів гривень – субвенція з державного бюджету на соціально-економічний розвиток 14 мільйонів 400 тисяч гривень – кошти Державного фонду регіонального розвитку», – повідомили також сьогодні, 22 серпня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів