1 червня у Львові знову розпочнуть навчати дітей плаванню

13:34 30 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: lvivpost.net

На реалізацію «Програми навчання плаванню дітей у Львові 2016 року» передбачено 400 тисяч гривень.

«З 1 червня у Львові стартує «Програма навчання плаванню дітей у Львові 2016 року», – повідомили в прес-службі міськради, де також розповіли подробиці:

«Цьогоріч за підсумками проведеного тендеру договір на реалізацію цієї програми укладено з басейном палацу спорту ЛОО ФСТ «Динамо» на вулиці Вітовського, 53. Відтак вартість навчання становитиме 40 гривень за одну годину. Зокрема навчання за програмою передбачає 10 відвідувань басейну з професійним тренером. Скористатися ж програмою мають змогу діти відповідних категорій віком 9-15 років.

На реалізацію програми в 2016 році в міському бюджеті передбачено 400 тисяч гривень, тож навчитися плаванню зможе більше 1000 дітей. Начальник управління молоді, сім’ї та спорту Володимир Шнайдер зазначив: «Дуже важливим є фізичний розвиток дітей. На жаль не всі батьки мають можливість навчити плаванню дітей в ранньому віці оскільки це достатньо коштовно. Тому місто вже вкотре реалізовує програму навчанню плавання дітей соціальних категорій. Нашим завдання є створення можливості для всіх львів’ян для занять фізичною культурою». 

Для участі в програмі слід через районні відділи соціальної роботи Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді подати заяву на ім’я директора ЛКП «Спортресурс» і пакет документів, які підтверджують приналежність до відповідних категорій. Учасники антитерористичної операції подають заяву на ім’я директора ЛКП «Спортресурс» та копію номера ідентифікаційної картки львів’янина – учасника антитерористичної операції (при умові наявності на картці всіх документів, необхідних для участі у програмі) або пакет документів, які підтверджують приналежність до відповідної категорії.

Скористатися цією програмою на безкоштовній основі можуть діти таких категорій: діти з малозабезпечених та багатодітних сімей; діти-сироти; діти, позбавлені батьківського піклування; діти-інваліди, які мають здатність до самообслуговування та не мають протипоказань; діти, які постраждали внаслідок Скнилівської трагедії; талановиті та обдаровані діти (*документи подаються через Установи дитячо-юнацьких та молодіжних клубів); діти, батьки, яких загинули від нещасних випадків на виробництві або під час виконання службових обов’язків; діти учасників АТО. За детальнішою інформацією можна звертатися за місцем проживання у відділи соціальної роботи Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за такими телефонами:

Галицький відділ соціальної роботи на вулиці Ліста, 1 (кабінет 56): 254-60-62;

Залізничний відділ соціальної на вулиці Виговського, 34 (кабінет 421): 295-72-93;

Личаківський відділ соціальної роботи на вулиці Левицького, 67 (кабінет 417): 254-62-61;

Сихівський відділ соціальної роботи на проспекті Червоної Калини, 66 (кабінет 213) : 254-64-56;

Франківський відділ соціальної роботи на вулиці Генерала Чупринки, 85 (кабінет 200а): 237-13-36;

Шевченківський відділ соціальної роботи на вулиці Липинського, 11 (кабінет 409): 297-56-88».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів