Звільнили від ракової пухлини: відомого львівського ресторатора прооперували у Дюссельдорфі

13:18 28 липня 2021 р.

Фото до новини

Відомого львівського ресторатора Вардкеса Арзуманяна успішно прооперували у німецькому Дюссельдорфі. Будь-яких залишкових явищ і метастазів - не виявлено.

Проце сам Вардкес Арзуманян повідомив у Фейсбуці, пише DailyLviv.

"Почну з кульмінації.

13 липня. Тиждень після операції.

Одномісна палата інтенсивної терапії в клініці Дюссельдорфа. Відчиняються двері, заходять два професори, перекладач і мої рідні.

Не вистачало лише барабанного дробу. Першим виступив чоловік, який мене оперував. Я був в такій розгубленості, що розумів тільки уривки фраз, одна з яких: «Вітаю, сьогодні у вас ще один день народження! Ми вас звільнили від ракової пухлини, в організмі будь-яких залишкових явищ і метастазів - не виявлено.

Лабораторне дослідження пухлини та видалених 33 лімфовузлів показало, що вони чисті, і все пройшло вдало, ви можете виписуватись з клініки!»

Я не знав що робити - плакати чи сміятися, але запам'яталися слова одного з професорів «якщо ви будете продовжувати палити, проблема повернеться і ми вас врятувати вже не зможемо».

Тепер ви знаєте все.

У двох словах, хоч ця тема і заслуговує більш інформативного поста, я хочу спробувати розповісти про свій стан, коли ти не знаєш що тебе чекає, але чекаючи найгіршого, починаєш обдзвонювати найближчих з проханням в разі чого, підставити плече.

На жаль, я не все можу писати, але повірте, друзі, не було жодної людини, якій в цей момент, цю секунду, що не підставив би своє плече.
Стоп! Один був! Він мене в якийсь момент зупинив і запитав: «слухай, а як ти думаєш, після плавання краще пити чай або каву?» ... Ну, бог йому суддя, тим більше чай він п'є тільки хороший;)

Я не хочу перераховувати весь список тих моїх друзів, які відгукнулися бо географія настільки широка, що я дуже боюся когось забути. Щодня мені приходило дуже багато повідомлень, які надавали такої сили, що напевно й допомогло мені все подолати і сьогодні писати цей пост.

Коли тобі приходять повідомлення що в польських костелах, найстаріших храмах Вірменії, абсолютно незнайомі тобі люди замовляють літургію і моляться за твоє здоров'я, ти розумієш що все буде добре, тому що молишся ти не один.

Тепер залишилося зовсім небагато. Залишилося закріпити цей успіх, мінімальним курсом хімія - терапії, на якій наполіг лише один з професорів, і вперед до нових успіхів!

Всім, всім, всім, всім - величезне спасибі за підтримку !!!

П.с фото з клініки".- написав Вардкес Арзуманян.

Довідка

Вардкес Арзуманян заснував компанію «Restaron» в 1995 р, створивши свій перший проект «Тарон».

У 2007 відкрив другий свій заклад — кафе «Кентавр», в якому представлена ​​львівська кухня. У Кентаврі діє постійна експозиція колекції меню князя Курнонського, які є частиною колекції меню Арзуманяна, що нараховує близько 2000 примірників.

У 2010 закінчив роботу над третім рестораном — «Монс Піус». Це м'ясний ресторан, розташований в приміщенні колишнього однойменного банку-ломбарду, першого у Львові, який проіснував близько 300 років до 40-х років ХХ століття.

У 2014 на світ з'явилася «Шампанерія „Х&Х“». Шампанерія стала першим подібним закладом в Україні. У ній увага сконцентрована на трьох продуктах — хачапурі, хот дог та ігристе вино.

У 2016 народився проект «Libraria Speak Easy Bar». Це класичний speak easy bar, поєднаний з джаз клубом. Перший такого роду заклад у Львові.

В 2019 відкрив двері винний бар «Пара Джанов і Портвейн». Головною та єдиною стравою закладу є «Женгалов хац» — традиційна вірменська паляниця з начинкою з 15 видів трав. Концепцією закладу була спроба подивитись на ідею очима Сергія Параджанова, який народився в Грузії, а жив в Вірменії та Україні. ​

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів