Виконком Львівської міськради ухвалив організувати оздоровлення й відпочинок дітей

15:00 25 травня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У п’ятницю, 25 травня, виконавчий комітет ЛМР підтримав рішення про організацію оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2018 року.

Про це повідомили в п’ятницю, 25 травня, в прес-службі Львівської міськради. Начальник управління освіти ЛМР Зоряна Довганик зазначила під час засідання виконкому: ««Управлінням освіти забезпечується процес оздоровлення дітей кожного року влітку. Першочергово діти, які належать до пільгових категорій, обдаровані діти, вони мають можливість оздоровитися за кошти міського бюджету у позаміських таборах відпочинку, які розташовані у Сколівському районі. Це є табір «Старт» та «Ватра». Оздоровлення для усіх дітей відбувається за кошти міського бюджету. Для дітей воно є безкоштовне, підбір здійснюють, як правило, у школах нашого міста. Тому, якщо батьки мають таку потребу оздоровити дитину, то вони зможуть звертатися до навчального закладу».

Зоряна Довганик доповнила: «В цьому році ми плануємо провести п’ять змін у кожному таборі. Кожної зміни зможе оздоровитися близько 100 дітей. Окрім того, управління освіти забезпечує підбір дітей для оздоровлення за кошти державного та обласного бюджетів, і тому, якщо батьки бажають оздоровити дітей не на території Львівської області, а на території України: вони можуть надати пакет документів через ЦНАП і, коли такі документи надійдуть до управління освіти, в порядку черги діти можуть бути забезпечені також оздоровленням»

Подробиці – на сайті ЛМР.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів