Виконком Львівської міськради передбачив 8,1 млн. гривень стоматологам

15:48 17 травня 2017 р.

Виконавчий комітет ЛМР вніс у середу, 17 травня, зміни до бюджету Львова на 2017 рік.

Про це повідомили сьогодні, 17 травня, у Львівській міськраді, де такод поінформували:  «Зокрема, передбачили вісім мільйонів гривень на оплату праці працівникам комунальних стоматологічних поліклінік Львова за травень».

А директор департаменту фінансової політики Львівської міської ради Олег Іщук зазначив: «З метою забезпечення фондом оплати праці працівників комунальних стоматологічних поліклінік міста Львова у травні цього року, пропонується збільшити видатки стоматологічним поліклінікам на суму вісім мільйонів 170 тисяч гривень за рахунок зменшення видатків, передбачених на інші установи та заклади охорони здоров’я. Також отримали субвенцію для управління соціального захисту – 146 тисяч гривень. для виплати грошової компенсації за належні для отримання житлові приміщення для сім’ї загиблих осіб та осіб з інвалідністю І та ІІ групи».

Про це поінформували сьогодні, 17 травня, в прес-службі Львівської міськради, де також додали: «Відтак, зміни будуть подані на затвердження сесії міської ради».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів