Волонтери збирають на Львівщині кошти, щоб придбати дитячим лікарням реанімаційне обладнання

15:24 1 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Як повідомили у середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, впродовж квітня волонтери Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» збиратимуть у ьнашій області кошти на реанімаційне обладнання для лікарень, які надаватимуть невідкладну допомогу дітям.

У прес-службі облдержадміністрації повідомили сьогодні, 1 квітня, «Щоденному Львову»:

«Упродовж квітня волонтери Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» збиратимуть на Львівщині кошти на реанімаційне обладнання для лікарень, які надаватимуть невідкладну допомогу дітям. Про це розповіла у вівторок, 31 березня, під час прес-конференції з нагоди початку Х благодійної акції «Врятуй життя дитини» заступник директора департаменту соціального захисту населення Львівської облдержадміністрації Оксана Яковець. 

За словами регіонального представника ВБФ «Серце до серця» Яни Пекун, з 1 квітня по всій області можна буде побачити волонтерів із паперовими скриньками, які збиратимуть пожертви. Акція триватиме до 30 квітня.

Оксана Яковець повідомила також: «Ми даруватимемо кожному благодійнику наклейку у формі серця, як нагороду за небайдужість. Наші волонтери будуть комунікабельні, тож зможуть за потреби роз’яснити, що і для кого збирають».

У прес-конференції також брали участь представники департаменту соціального захисту населення, Студентської ради Львова та представники Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця». 

Реквізити для перерахування благодійних внесків

Одержувач: Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до Серця», р/р 2600501306399 в ПАТ «КРЕДОБАНК», МФО 325365, ЄДРПОУ 34354227. Призначення платежу: «Благодійний внесок для Львівської області».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів