Уряд затвердив створення на Львівщині госпітального округу

16:00 19 квітня 2018 р.

Фото до новини


Фото: unian.ua

В облдержадміністрації запевнили: «У межах Львівської області буде один госпітальний округ, який покриватиме усю область».

Про це повідомили сьогодні, 19 квітня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також конкретизували: «Кабмін своїм розпорядженням № 240-р від 11 квітня 2018 року підтримав пропозицію Львівської обласної державної адміністрації і затвердив склад єдиного госпітального округу в межах адміністративної території Львівської області».

Директор департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Ірина Микичак розповіла: «Для області це унікальний шанс створити єдиний медичний простір з оптимальною мережею стаціонарної медичної допомоги та ефективним управлінням нею. Формування госпітального округу буде сприяти гармонійному партнерству і співробітництву між міськими, районними радами та радами ОТГ у сфері охорони здоров’я».

Ірина Микичак також зазначила: «Ми усвідомлюємо і надзвичайно велику відповідальність, яку беремо на себе. Львівщина стала єдиним в Україні регіоном, який формує госпітальний округ в межах адміністративної території області. Маємо дуже багато непомітної і складної роботи попереду. Але переконана, що спільними зусиллями ми зробимо велику справу

Директор департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА також зазначила: «Дякую усім, хто підтримав ініціативу департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА – поважним посадовцям, хто ризикнув і погодив усі документи і рішення, давши зелену дорогу експерименту, зокрема Президенту України Петру Порошенку, який після зустрічі у Львові з медиками підтримав нашу ініціативу. Окрема подяка Прем'єр-міністру України Володимиру Гройсману та керівництву міністерства охорони здоров'я».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів