Учні львівської школи Святої Софії зібрали 2 322 грн на лікування пораненого бійця

00:05 7 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки «Фундації Духовного Відродження» в інтернет-мережі «Facebook»

Як повідомили у «Фундації Духовного Відродження», учні 4 класу організували ярмарок у школі Святої Софії, на якому продавали випічку й прикраси, виготовлені своїми руками. Усі залучені кошти у сумі 2 322 грн діти принесли до Фундацій й попросили передати на лікування Шевчука Павла Богдановича, постраждалого в зоні АТО.

На сторінці «Фундації Духовного Відродження» в інтернет-мережі «Facebook» повідомили 6 березня:

«Будьте як діти...бо таких Царство Боже!». Емоційні, позитивні, щирі – учні 4 класу організували ярмарок у школі Святої Софії (на площі Вічовій, 2 у Львові. – «ЩЛ»), на якому продавали випічку й прикраси, виготовлені своїми руками.

Усі залучені кошти у сумі 2 322 грн діти принесли до Фундацій й попросили передати на лікування Шевчука Павла Богдановича, постраждалого в зоні АТО! Бажають воїну швидкого одужання й молитовно продовжують його підтримувати!

Дякуємо за складену Вами пожертву, за свідомість й вдячність, яку Ви відчуваєте! Кошти передаємо батькові потерпілого!

Натомість на сайті «Фундації Духовного Відродження» повідомляється:

«Шевчук Павло Богданович, 09.07.1982 року народження, проживає у с. Сокільники, Пустомитівського району, Львівської області. У період з 10.08.2014 до 14.08.2014 перебував в зоні АТО.

Внаслідок постійних обстрілів отримав контузію в районі поселення Новоамвросіївський, Донецької області, через що був відправлений на лікування до м. Львова. Повний діагноз: Розрив артеріо-венозної мальформації верхівки базилярної  артерії. Гострий субарахноїдальний та внутрішньошлуночковий крововилив. Крововилив у стовбурову частину мозку. Тетрапарез. Двобічна офтальмоплегія. Абсцеси правої та лівої сідниць.

Наразі постраждалий потребує коштів на операцію. Необхідна сума – 6 0 000 євро.

Живемо у непростий для усіх нас час. Але ті, хто постраждали внаслідок війни на сході не мають на кого надіятися, окрім свого народу, який захищали й продовжують захищати, не зважаючи ні на що.

Тому просимо усіх, хто скільки зможе пожертвувати на операцію постраждалому – надсилати кошти за таким призначенням платежу: благодійна пожертва для Шевчука Павла Богдановича на банківський рахунок:

ЗГРУ ПАТ КБ ПриватБанк;

МФО 325321,

ЗКПО 38172005,

Р.Р.: 26000053820232».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів