У стаціонарі Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні – 45 отруєних у «Театрі Пива «Правда» (відео)

10:50 15 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

У департаменті з питань цивільного захисту ЛОДА повідомили також у п’ятницю: «Результати тестів у восьми осіб на сальмонельоз виявилися позитивні».

Департамент охорони здоров’я Львівської обласної державної адміністрації повідомляє, що впродовж 12-15 травня в комунальний заклад Львівської обласної ради «Львівська обласна інфекційна клінічна лікарня» з діагнозом харчова токсикоінфекція та гостра кишкова інфекція госпіталізовано 52 осіб, з них четверо – діти до 18 років. Станом на 07:30 п’ятниці, 15 травня, сімох осіб виписано додому на їх вимогу.

Відтак у стаціонарі залишається 45 пацієнтів, з них четверо – діти. Стан вісьмох хворих наближений до задовільного, решти – середньої важкості.

При зборі епіданамнезу встановлено, що всі хворі відвідали ресторацію «Театр Пива «Правда» 10-12 травня. Споживали кури-гриль, картоплю по-домашньому, страви з риби та страви з заварним кремом.

Проведені дослідження імунохроматографічним методом (експрес) для виявлення адено-рота вірусів та сальмонельозу в біоматеріалі хворих. Результати тестів у восьми осіб на сальмонельоз виявилися позитивні.

Про це повідомили сьогодні, 15 травня, «Щоденному Львову», в прес-службі обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів